Vije-sti

Teži slučaj Songkillersa u remiksu za lakše ljeto

Teži slučaj Songkillersa u remiksu za lakše ljeto

Odlične reakcije publike i radio urednika najbolji su razlog kultnom bendu Songkillers da objave video spot za Radiofonik remix pjesme „Teži slučaj“ koja već tjednima ne silazi s vrhova top lista.

Necenzurirane opuštene reakcije Baneta i otkačene ekipe Aquarius recordsa fenomenalno dočaravaju sjajnu atmosferu koja čitavog dana snimanja u režiji Izoom produkcije nije ni najmanje oscilirala. 

Obzirom na temperature koje zovu na plažu i ubacivanje u ljetni mod, napravili smo remix verziju Težeg slučaja koji se pokazao kao pun pogodak. Teži slučaj za lakše ljeto! - izjavio je frontman benda Željko Banić Bane koji će i ovo ljeto provesti na pozornicama diljem jadranske obale. Nekonvencionalni tekst pjesme Predraga Martinjaka i Željka Banića svidio se publici pa je fraza „srce k'o u amebe“ već postala dio žargona. Kreativna suradnja Songkillersa i Radiofonika započeta pjesmom „Pola tebi, pola meni“ uspješno se nastavlja remixom za „Teži slučaj“ pa uskoro očekujemo još novih kvalitetnih pjesama.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni