Vije-sti

Kreativni glazbeni kolektiv ugošćuje Bruto Geto i Spleen G

Kreativni glazbeni kolektiv ugošćuje Bruto Geto i Spleen G

Treće ovogodišnje izdanje programa Kreativni glazbeni kolektiv ugostit će u četvrtak u Saxu zagrebačke bendove Bruto Geto i Spleen G.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u klubu u utorak od 19 do 22 h i srijedu od 20 do 23 h, dok će na dan koštati 30 kuna.

Bruto Geto je bend iz Zagreba, a čine ga „četvorica rakuna bez ijednog albuma“. Postoje nešto više od pola godine, a već ih je do sad publika dobro prihvatila. Za kvalitetan opis benda poslužit će i komentari koje su o njima dali glazbeni portali, ali i publika:

„Zanimljiv spoj žestokog rocka i repanja“, „najbolji new – entry bend regije u 2018.“, „Kawasaki 3P next generation u duhovitom rock and roll razbijanju“, „hrvatski Rage Against The Machine“. Sami članovi Bruto Geta su pomalo nesretni takvim ishodom jer im je ipak najveća želja svirati sentiše. Svoj prvi koncert odradili su kao podrška Kandžiji i Golim ženama, a od tad su nastupali na nekolicini festivala šireći pozitivne misli.

Spleen G je četveročlani zagrebački bend koji je u svojih dvije godine postojanja naredao preko pedeset koncerata među kojima kao najmilije i najznačajnije izdvajaju nastup na main stageu INmusica i koncert sa živućom legendom Rambom Amadeusom. Taj bend mlad godinama, ali već star i iskusan na pozornici svira velik broj muzičkih stilova: od rocka, jazza, funka, hip hopa - a u toj šarolikoj paleti stilova ćete sigurno naći nešto što vama ili vašim bližnjima odgovara ili pak smeta.

Nakon razdoblja mirovanja Splinjare se gladniji no ikad vraćaju na koncertnu binu.

Njihov album prvijenac ,"Aquarium Giraffe", izašao je u listopadu 2017. i moći će se kupiti na koncertu.

Uz pjesme s albuma, band će izvoditi nove materijale koji su nastali u međuvremenu. U svakom slučaju nećete ostati ravnodušni.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni