1/7

Koncerti

91 / 91
Odličan DuVall i brbljava publika u Tvornici

Odličan DuVall i brbljava publika u Tvornici

Sinoć je na intimnom koncertu, malom pogonu Tvornice kulture, gostovao William DuVall, američki glazbenik najbolje poznat kao pjevač grupe Alice in Chains. Ovaj put svratio je u Zagreb u sklopu europske turneje, tijekom koje promovira svoj autorski debi album. Koncert je bio ograničen u startu na 220 karata, kao i u ostalim gradovima na turneji, i to je trebao biti odličan recept za jedno intimno i lijepo glazbeno putovanje, ali na žalost, otišlo je u krivom smjeru.

Kries i kolo ponovno u Boogaloo klubu

Kries i kolo ponovno u Boogaloo klubu

S obzirom na to da se Kries ne može svrstati u bendove koji često sviraju, činjenica da je sinoć Boogaloo bio krcat ljubiteljima etno i world glazbe ne bi trebala nikoga začuditi. Solidno prije početka koncerta dvorana je bila gotovo pa puna te smo se svi uredno poslagali tražeći što bolju poziciju za spektakl koji Kries uvijek priredi na svojim nastupima. Za svaki njihov nastup očekivanja su velika, ali s razlogom - Kries ima tu sposobnost da ujedini publiku i baci je u svojevrsni trans. A tako je bilo i sinoć.

Natali Dizdar: Romantična priča iz Tvornice

Natali Dizdar: Romantična priča iz Tvornice

Nakon pune dvije godine ponovno sam ušao u Tvornicu. Drago mi je što je to bio baš koncert Natali Dizdar. Zadnji put sam je slušao u Vintageu za Valentinovo 2019. Tom prilikom ostao sam oduševljen njenim glazbenim repertoarom, kao i jednostavnim, nepretencioznim nastupom koji me osvojio na prvu. S obzirom na to da je i ovaj koncert u Tvornici trebao biti za Dan zaljubljenih, ali je odgođen za mjesec dana, veselio sam se ponovnom iskustvu.