Vije-sti

Sale&Friends na koncertu u Hard Placeu snimaju i video spot

Sale&Friends na koncertu u Hard Placeu snimaju i video spot

Nakon ranije objave da će na velikom povratničkom koncertu biti snimljen live album, od Saleta i ekipe stiže još jedna sjajna informacija. Uz podršku HELL ENERGY-ja, zagrebački koncert će biti snimljen. Nakon koncerta, očekuje nas i prvi video spot.

"Veliko hvala HELL ENERGY ekipi na podršci! Adrenalin raste kada netko prepozna vaš rad i želi sudjelovati u projektu. Snimat ćemo kompletan koncert, ali i događanja oko njega. Želimo mini dokumentarcem zaokružiti priču.", uzbuđeno nam priča Sale. "Pjesma koju smo izdvojili i za koju ćemo napraviti video spot neka ostane tajna sve do zadnjeg dana. Remake je to jednog klasika legendarnog domaćeg autora, koji je već doživio svoju novovalnu obradu. Vjerujem da će pravi znalci odmah znati o čemu je riječ."

Za posjetitelje Hard Placea, 31.ožujka, HELL ENERGY najavljuje dodatna iznenađenja, a Sale&Friends najavljuju paklenu svirku.

Već je ranije objavljena lista gostiju na Saletovom povratničkom koncertu. U četvrtak, 31.ožujka, u zagrebačkom najvećem malom rock klubu Hard Place uz Saleta i legendarnu novovalnu ritam sekciju, Ivan Piko Stančić & Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, zasvirat će klavijaturista Toni Markulin i Saletova kćer Filia. Listu gostiju predvodi Robert Mareković, a stižu i dva sjajna gitarista koja garantiraju istinsku rock'n'roll feštu - Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

Usporedo sa pripremama za koncert, Sale se aktivno uključuje i u izbor izvođača koji će se natjecati u regionalnim polufinalima 20.HGF Demo Festivala. Njegov njemački label, OHHO Records, objavit će EP sa po jednom pjesmom ovogodišnjih HGF finalista. Digitalno je izdanje namijenjeno promociji naših bendova u Njemačkoj i ostatku Europe. Sale&Friends nastupiti će 14.05. na posljednjem regionalnom polufinalu u zabočkom Regeneratoru.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni