Vije-sti

Zo predstavlja svoj treći singl “Frane Mihalj”

Zo predstavlja svoj treći singl “Frane Mihalj”

Pop rock sastav Zo od ljeta se oprašta novim singlom „Frane Mihalj” i njemu pripadajućim video spotom, koji je nastao tijekom ljetne turneje. Riječ je pjesmi koja je i ujedno pred najava albuma prvijenca kojeg očekujemo početkom sljedeće godine.

Veselog i melodičnog karaktera, pjesma „Frane Mihalj“ sjajno odražava svestranost i raznolikost žanrova kojima se bend uspješno predstavlja javnosti i sve široj publici. Trećim singlom i laganim korakom gaze prema prvom albumu i osvajanju radijskog etera, a ljetna turneja dodatni je pokazatelj da Zo žestoko zauzima svoje mjesto na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Glazbu i tekst potpisuje frontman Vincent Šepić, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend s producentom Sandrom Petrićem. Pjesma je snimana i mixana u zagrebačkom SideChain studiju. Koncerte ovog mladog i perspektivnog sastava u Vodicama, Splitu, Starom Gradu i Šibeniku snimile su Laura Bobanac i Ana Maroš, a za montažu je zaslužan upravo  Vincent Šepić

Frane Mihalj je naš treći singl i potpuno različit od prethodnih, što nam je i cilj, pjesmama prikazati raznolikost albuma. Pjesma je nastala u dahu, prošle godine taman pred početak pandemije, jutro nakon koncerta splitskog benda Justin's Johnson na Fido festivalu u Splitu. S ovom pjesmom predstavljamo i punk rock aspekt Zo-a te smo sve bliže objavljivanju prvog albuma za RTL Music. Sretni smo jer smo taman u studiju završili snimanje, a iza nas je i prva ljetna turneja - izjavio je Vincent.

Zo su Vincent Šepić (vokal i gitara), Ante Eterović (gitara), Damjan Grubić (trombon), Daria Reba (klavijature), Josip Katić (bas gitara) te Antonio Strižić (bubnjevi).

Singl “Frane Mihalj” dostupan je od 1.10. na svim streaming servisima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni