Vije-sti

Sale & Friends: Alen (Goblini) - Gitarističko pojačanje na koncertu u Hard Placeu

Sale & Friends: Alen (Goblini) - Gitarističko pojačanje na koncertu u Hard Placeu

Nakon objavljenih prvih imena gostiju na povratničkom koncertu Saše Novaka Radulovića (ex.Psihomodo Pop), najavljenom za četvrtak, 31.ožujka, u zagrebačkom klubu Hard Place, stižu nove potvrde nastupa! Nakon Roberta Marekovića i Davora Viduke (K3P), klavijaturiste Tonija Markulina i Saletove kćeri Filie, a uz legendarnu ritam sekciju - Piko Stančić & Marino Pelajić, na pozornicu Hard Placea stiže i Alen Jovanović, gitarist kultnih Goblina!

"Sale Novak je heroj našeg detinjstva, čovek koji me navukao na RNR kao klinca koji je krenuo da prčka po gitari. Probe koje su svirali kao stariji od nas, furka, gitare...  sve je uticalo na mene da radim to šta danas radimo.Vlada (bas Goblini) i ja smo imali bend koji je Sale producirao i naučio nas sve o poslu i radu. Najvažnija stvar koju i dan danas primenjujemo – "kada dolazite na probu, skidaš ego kao jaknu i ostavljaš ga ispred rupe i radiš, radiš, radiš". Sve što nas je Sale naučio smo primenili s Goblinima i to je to. Doći će članovi Goblina da uživaju u fešti. Drago mi je da nas je pozvao i biće mi zadovoljstvo i čast da podelim binu s El Grande Saletom." – izjavio je Alen, oduševljen Saletovim pozivom.

Sale se prisjeća suradnje: "Moja suradnja s Alenom i Vladom (Goblini) počela je za vrijeme snimanja u jednom malom tonskom studiju u Jastrebarskom. Odmah se mogao prepoznati talent i volja da se postigne nešto u muzici. Kao i kod svih mladih bendova, disciplina je bila obvezni dio školovanja", a sudeći po njihovom današnjem statusu, školovanje je urodilo plodom. I više sam nego ponosan na njih... Ne samo da su mi dobri prijatelji, nego su i cijenjeni muzičari. Još jedan dokaz da se upornost i samodisciplina isplate. Jedva čekam da zasviramo zajedno!"

Je li ovime lista gostiju zaključena? Saznat ćete uskoro! No, u svakom slučaju, 31.ožujka vas u Hard Placeu očekuje prava rock fešta koja se ne propušta!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni