Vije-sti

Sale&Friends: Pretpremijera novog singla uoči zagrebačkog koncerta

Sale&Friends: Pretpremijera novog singla uoči zagrebačkog koncerta

Ususret povratničkom koncertu, 31.ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place, Saša Novak Radulović predstavlja još jedan singl sa novog albuma.

"Sumoran svijet", kao i prvi singl "Gubim te", pjesma je mog prvog benda Nužni izlaz i nalazi se na demu iz 1982. godine. Tada sam pjevao ja...imao sam 17 godina... tekst govori o tome kako je zapravo muzika jedino što nas je tada interesiralo. U želji da taj mladalački osjećaj zadržim i na remakeu pjesme, glavni vokal je prepušten mojoj kćeri. Filia, koja će nastupiti i u Hard Placeu, izrazila je upravo taj osjećaj koji sam tražio jer ljubav mladih prema muzici i danas je ista", priča Sale o singlu.

Singl će službeno biti objavljen 29.03.2016, neposredno pred koncert, no zbog velikog interesa oko promocije u Hard Placeu Sale se odlučio podijeliti singl ranije i napraviti, svojevrsnu, svjetsku pretpremijeru.

Pripreme za koncert su u punom zamahu. Završne probe Saleta i prijatelja započinju već ovoga vikenda na različitim lokacijama u Karlovcu i Zagrebu.

Kako je ranije najavljeno, Sale & Friends, uz pomoć gostiju, snimit će i svoj live album. U četvrtak, 31.ožujka, u zagrebačkom najvećem malom rock klubu - Hard Place, uz Saleta i legendarnu novovalnu ritam sekciju, Ivan Piko Stančić & Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, zasvirat će klavijaturist Toni Markulin i Saletova kćer Filia. Listu gostiju predvodi Robert Mareković, a stižu i dva sjajna gitarista koja garantiraju istinsku rock'n'roll feštu - Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini). Sve se snima i na video, kako bi Saletov 'come back' ostao ovjekovječen i u formatu mini dokumentarca. Osim dokumentarca, na koncertu nas očekuje, uz podršku HELL ENERGY-ja, i snimanje video spota, koji će najaviti izlazak albuma "Live @ Hard Place". Video snimanje povjereno je ekipi LTV Production-a.

Ulaznice za koncert po cijeni od 30 kuna moći će se kupiti isključivo na blagajni kluba na dan koncerta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni