Vije-sti

Premijera: Sale&Friends predstavili video spot za

Premijera: Sale&Friends predstavili video spot za "Osmijeh" (Live)

Legendarna pjesma Drage Mlinarca - "Osmijeh", koju su krajem ožujka u zagrebačkom klubu Hard Place Sale & Friends snimili na velikom Saletovom povratničkom koncertu dobila je, nakon što je kao singl objavljena u svibnju, i svoje video izdanje. Kao i za audio obradu, napravljenu u njegovom studiju u Njemačkoj, Sale se ovoga puta prihvatio i montaže video materijala dio kojeg je, osim u Hard Place-u, snimljen i u zabočkom Regeneratoru gdje su Sale & Friends nastupili kao headlineri regionalnog finala 20.HGF Demo Festivala.

Da podsjetimo, uz Sašu Novaka Radulovića, na zagrebačkom su koncertu nastupili Ivan Piko Stančić, Marino Pelajić a.k.a. Udo Barakudo, Toni Markulin i saletova kćer Filia, a kao gosti Robert Mareković, Davor Viduka (K3P) i Alen Jovanović (Goblini).

O daljnjim aktivnostima Saša kaže: "Upravo završavam EP minimalKA. Slijedeća pjesma, koju ću predstaviti kao singl biti će je jedna pjesma Psihomodo popa. Koja će to biti neka za sada ostane tajna. Naravno, tu je i materijal snimljen na povratničkom koncertu u zagrebačkom Hard Placeu, na kojemu se također radi. Započinjem, kao producent, i suradnju sa jednim poznatim kompozitorom, što će rezultirati CD-om koji će biti objavljen u slijedećih par mjeseci."

Sale je bio uključen i u ovogodišnje, jubilarno, izdanje HGF Demo Festivala. Osim što smo ga vidjeli kao člana žirija, njegov OHHO Records promovirat će finaliste u Njemačkoj i Europi. "U tijeku su pregovori sa karlovačkim Tight Grips. Jako mi je drago da je upravo karlovački bend pobjednik ovogodišnjeg HGF-a i da ću ih imati prilike promovirati izvan granica Hrvatske." govori nam Sale.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni