Vije-sti

Ensh i Bubblegum u Attacku

Ensh i Bubblegum u Attacku

U srijedu, 16.3., s početkom u 20 sati, u klubu Attack gostuju Milenko Vujošević i Ivan Grobenski (Moskau) sa svojim solo projektima Ensh i Bubblegum. Enshu će ovo biti treće zagrebačko gostovanje, a Bubblegum će doživjeti svoju live premijeru.

Nakon koncerta Bitipatibi i Kimekaija u petak, 4.3., Ensh i Bubblegum nastavljaju seriju gostovanja najzanimljivijih bendova koji nam iz Srbije po prvi puta dolaze u Attack! Naravno, uz podršku najboljih domaćih izvođača.

Ensh je solo projekt Milenka Vujoševića nastao u dalekom Torontu, ali tek Milenkovim dolaskom u rodni Beograd, Ensh je zaživio u svoj svojoj punini. U novom i inspirativnom okruženju, Milenko se sjedinjuje sa svojim laptopom čime otpočinje kreativni proces koji je kulminirao EP izdanjem "Belgrade", nakon kojeg su uslijedile turneje diljem Europe i nastupi na prestižnom islandskom festivalu Electric Picnic, kao i na Indie Weeku, Canadian MusicWeeku... Njegov sljedeći uradak, EP "Both Of Them Milenko", s pjesmama na srpskom i engleskom, objavljen je u listopadu. "Singl "Ćuti" prva je pjesma na materinjem mu jeziku kojim Milenko najavljuje kreativni zaokret.

Bubblegum je one-man-recording projekt sastavljen od laptopa, loopova, MIDI klavijature i Ivana Grobenskog (Moskau) koji uskoro prvi puta službeno napada samoga sebe live u Attacku. Bubblegum do sada ima jedan LP, "Dance Music For Old People", a fura se na svemir, kozmos, kružnice i rikverc.

Karte, po cijeni od 25 kn, nabavite na blagajni kluba i znajte da vas očekuje odlična electro-indie/synth večer. Razgibajte bokove sredinom radnog tjedna, budite neumoljivi i stopite se sa zvukom synthova.
Klub se otvara u 20 sati, Bubblegum nastupa u 21, a ENSH u 22 sata.

"Isuviše smo nestrpljivi te ovom prilikom najavljujemo dolazak Jesenjeg Orkestra, Ljubičica, Jarbola, Konvoja Bonton Bajkera, Ti i Figurative Theatre! Više informacija stiže uskoro, a mi Vas do tad očekujemo na koncertu i Bitipatibi i Ensh!" - poručuju iz Attacka.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni