Vije-sti

Đorđe Balašević - Preostala su samo tri dana do uplovljavanja u luku Slavonskog Broda!

Đorđe Balašević - Preostala su samo tri dana do uplovljavanja u luku Slavonskog Broda!

Ostala su svega tri dana do ponovnog dolaska Đorđa Balaševića u Slavonski Brod. Panonski mornar uplovit će sa svojom mornaricom u slavonskobrodsku luku u subotu, 11. lipnja, i fanovima u dvorani Vijuš pokloniti još jedan koncert za pamćenje. Aktualne, povoljnije cijene ulaznica na snazi su do petka, 10. lipnja.

Posebna večer, dugo očekivana, pomno pripremana i planirana jedini je zasad potvrđeni Đoletov nastup u Hrvatskoj. Uz njega, na pozornici će se pojaviti 16 vrhunskih glazbenika od kojih ga neki prate velik dio karijere. Bit će tu maestro Aleksandar Dujin, sjajni saksofonist Bunford Gabor Buga, proslavljeni novosadski ansambl Zorule predvođen Zoranom Bugarskim te naš najuspješniji i najnagrađivaniji producent i glazbenik, Nikša Bratoš. 

Upravo je Nikša u jednom intervjuu prošli tjedan izjavio: “Đole je osoba koja odavno zaslužila biti u udžbenicima po školama u cijeloj regiji” dodavši da su njegove pjesme “vrijednosti koje su izolirane od vremena”. Program, koji u pravilu traje nekoliko sati, proći će kroz mnoštvo tih briljantnih momenata, kao što su “Neki novi klinci”, “Miholjsko ljeto”, “Život je more”, “Oprosti mi, Katrin”, “Lakonoga”, “Boža zvani Pub”, “Provincijalka”, “Lepa protina kći”, “Samo da rata ne bude”, “Putuj, Evropo”, “Svirajte mi Jesen stiže dunjo moja”, “Budimpeštanki sneg”, “Devojka s čardaš nogama”, “Slabo divnim mađarski”, “Mirka”, “Kao rani mraz”, uz možda još poneko iznenađenje.

Kao svojevrstan uvod u koncert, članovi Zorula u petak uoči koncerta susrest će se s članovima Brodskog tamburaškog orkestra u prvom svjetskom Muzeju tambura smještenom u tvrđavi Brod.

Vrata dvorane Vijuš otvorit će se u subotu u 18:00, a početak koncerta planiran je za 20:00.

Trenutno su u ponudi ulaznice po cijenama od 199 kn za Fan pit i Tribinu te 185 kn za parter i ostat će takve do petka, 10. lipnja. Na dan koncerta za ulaz će trebati odvojiti 220 kn za Fan pit ili Tribinu i 199 kn za Parter. Mjesta u Fan pitu i Parteru su stajaća, dok se na Tribini sjedi. Ulaznice potražite u Atlasu, Tisak Media centrima, Croatia Recordsu, Dallasu, Dancing Bearu i svim ostalim prodajnim mjestima sustava Ticketshop. Online prodaja: www.ticketshop.hr; Ostala prodajna mjesta: Osijek - OK Tours - Trg Slobode 7; Našice - Hotel Park; Vukovar: Hotel Lav; Đakovo: Restoran Sorriso – Korzo; Donji Miholjac: Turistička zajednica; Baranja: Turistička zajednica Bilje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni