Vije-sti

Machine Gun Kelly ususret albumu predstavlja „maybe“ s Bring Me The Horizon

Machine Gun Kelly ususret albumu predstavlja „maybe“ s Bring Me The Horizon

Ususret izlasku šestog studijskog albuma, naziva „mainstream sellout“, Machine Gun Kelly počastio je obožavatelje još jednim novim singlom.

Na pjesmi „maybe“ pridružio mu se Bring Me The Horizon, najavljen je i popratni spot, a pjesma je dostupna na svim glazbenim platformama: https://MGK.lnk.to/maybe

Već trećem singlu objavljenom u kratkom razdoblju, upravo predstavljenoj pjesmi „maybe“, prethodila je velika najava novog MGK albuma „mainstream sellout“ u sklopu koje je otkriven i popis pjesama koje će se naći na izdanju. Singl „maybe“ tako predstavlja još jednu u nizu rock i rap suradnji koje će biti objedinjene na nadolazećem studijskom izdanju na kojem će se, uz Bring Me The Horizon, naći imena kao što su WILLOW, Young Thug, Gunna, blackbear…

Novi singlovi jačaju uzbuđenje pred izlazak albuma MGK-a koji je već u niskom startu oduševioi suradnjom s WILLOW i Lil Wayneom u pjesmi „emo girl“. Pjesma već broji više od 40 milijuna streamova te je ušla u top 25 Billboardove alternativne liste. Tu je i nedavno otkriveni singl „ay!s rap legendom Lil Wayneom koji je prešao 11 milijuna streamova već u prvom tjednu izlaska, što dodatno može zahvaliti vizualno impresivnom spotu u kojem MGK i njegova demonstriraju što za njih predstavlja stil života rock zvijezde.

U međuvremenu, Machine Gun Kelly dodatno je iznenadio EP izdanjem „lockdown sessions“ na kojemu se nalaze tri viralna hita među kojima je i „roll the windows up“, fanovima ranije poznata kao „smoke and drive“.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni