Vije-sti

S drugim singlom KOIKOI plovimo na Misisipi!

S drugim singlom KOIKOI plovimo na Misisipi!

Nova beogradska indie-rock atrakcija KOIKOI nas poziva na plovidbu na 'Misisipi', prodorni drugi singl i videospot s nadolazećeg debitantskog albuma 'Pozivi u stranu', koji izlazi 4. lipnja 2021. na Moonlee Records.

U pjesmi 'Misisipi' prepliću se hipnotizirajuća psihodelija, rokerska eksplozivnost, višeglasna himničnost, ritmička poskočnost i sveopća napetost, što nudi odličnu podlogu za akcijski videospot na 'domaćem Misisipiju', koji je režirao Raško Miljković. Raško, koji je široj javnosti poznat prvenstveno po dugometražnom filmu 'Zlogonje' s kojim je osvojio brojne međunarodne filmske nagrade, o suradnji s KOIKOI kaže: Veliko je zadovoljstvo kad radiš spot za pjesmu koja ti se sviđa. Još je veće zadovoljstvo kada taj spot radiš sa skupinom vrhunskih filmskih autora. Najveće zadovoljstvo je kada se u toku snimanja spota osjećaš kao da si se opet vratio u studentske dane i to usred neke veoma zabavne ekskurzije a onda, zamisli, spot ispadne bolje nego što si inicijalno zamislio. Iako su standardi već u startu bili visoko postavljeni. Veliko hvala ekipi i bendu na pozitivnoj energiji, mukotrpnom radu i na vjeri u sumanitu ideju.

KOIKOI su s prva dva singla 'Ogledalo je zrcalo' 'Misisipi' letvicu postavili visoko, tako da se s još većim nestrpljenjem iščekuje njihov dugometražni album s 10 novih pjesama. I ništa više neće biti isto.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni