Nag-radne

Osvoji upad na ZGB CHAOS vol. 2

Osvoji upad na ZGB CHAOS vol. 2

Novi ZGB CHAOS održati će se u subotu, 03. listopada, u AKC Attack. Nastupiti će bendovi Ciroza Jetre, Faraon Slavko, SpokOi!, Peronoisepora, a mi za vas imamo 2x1 upad!

Nagradna igra: Da bi ste sudjelovali morate odvojiti dvije minute svog vremena i napraviti sljedeće:  "Lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko već niste, i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "ZGB CHAOS", uz svoje puno ime i prezime i broj mobitela, te podjeliti ovaj članak na svome facebook zidu - jednostavno. 
Nagradna traje do petka, 02.10. do 18 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati dvoje pobjednika te ih obavijestiti tijekom dana. 

Pobjednici: Nadia Šantić i Jana Janeš

Nastupaju:

Ciroza Jetre (Zagreb)

Još od 2001. praše svoj karakteristični sirovi punk lišen bilo kakvih preseravanja, direktan i jasan. Vjerna publika to zna prepoznati tako da se njihove svirke često pretvore u teški kaos kakav ni mnogo razvikaniji bendovi ne mogu uzrokovati. Crni, Tomek i Picek su tu od samog početka, u sadašnjoj inkarnaciji benda su tu još Lule na bubnjevima i Janko na gitari. Najzagrebačkiji ulični pijani punk bend, nema se tu kaj za dodati. 

Faraon Slavko (Zagreb)

Poslije cjelovečernjeg poganja i padanja po podu, dobro dođe malo nježnijih, senzualnijih melodija za razbuktavanje strasti, slažete se? Za njih će zadužen biti Njegovo Visočanstvo Faraon Slavko, elektro-pop prosvjetitelj i svevremenski vladar proto-seksualnih lakih nota i teških ritmova. Njegova su ukazanja događaji koji se nestrpljivo iščekuju i po nekoliko svjetlosnih godina, a za ono što se na njima odvija bi najbolji opis zbilja bio „prosvjetljenje“. Awe, Faraone! Čagaj, mala! 

SpokOi! (Zagreb)

Relativno nov bend, iza sebe imaju jedan demo i desetak koncerata. Ali, tu treba dodati i da je taj demo jedno od najboljih domaćih punk izdanja u zadnje vrijeme, kao i činjenicu da momci već užurbano rade na debi albumu s kojeg će nam ovom prilikom predstaviti neke pjesme. Ojčina koju sviraju je toliko moćna i uvjerljiva da im ne gine proboj na sam vrh, a vi ćete se onda moći hvaliti kako ste ih gledali u Attacku još prije nego što su se i vaši prijatelji zakačili na njih. 

Peronoisepora (Zagreb)

Crusty hardcore punk bend, nastao u jesen 2012. Zasad imaju jedan album, "Man Made Disaster" iz 2013., a nakon manje pauze sad i oni najavljuju novi materijal. Valjda će nam nešto od toga i odsvirati. Mogli ste ih do sad vidjeti u Routeu, Klaonici i naravno Attacku, a sada se vraćaju na mjesto zločina kako bi zadovoljili sve vas željne nešto žešćih zvukova. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni