Vije-sti

Punk na Good Vibrationsu

Punk na Good Vibrationsu

Ova je srijeda u Vintageu rezervirana za punk spektakl! Tom prigodom nastupit će Loš Primjer koji će promovirati novi album "Slikovnica", a prije njih zasvirat će Petar Punk, Ciroza Jetra i Srbi. Karte po pretprodajnim cijenama od 20 kuna možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cijena je 30 kuna. Početak programa u 20:30!

Loš Primjer su požeški "metalični punkeri" koji djeluje u sastavu: File - gitara / vokal, Dena – gitara, Boki – bas i Neno – bubanj i ovom prilikom će nastupiti drugi put na  Good Vibrationsu. Ovo im je prvi nastup u 2016. godini kojim započinju seriju koncerata kojim će promovirati novi materijal. Odličnu "Slikovnicu" možete poslušati (a i kupiti) na  bandcampu.

Petar Punk je bend iz Bjelovara nastao 2007. godine. Članovi benda su Zoran Budimir (vokal), Pero Margetić (gitara), Vedran Pavin (bubnjevi), Ante Cikoja (bass) i Marko Dragičević (gitara). 
Do sada su izdali tri demo albuma "Mala noćna polucija" (2007), "...kratko ali glupo..." (2010) i "Per anus ad astra" (2012), a 2014. godine su izdali EP "...još kraće i još gluplje...". Do sada su odsvirali niz samostalnih koncerata po Zagrebu i regiji i festivala od kojih treba izdvojiti Viva la Pola, HGF i Dirty old festival, Paradeplatz, Viva la punk....

Ciroza Jetre je nastala 2000/2001. godine. Uz manje izmjene članova i dalje sviraju u trojcu Picek-bas, Crni-gitara, Tomek-vokal, te odnedavno Lule-bubanj uz podršku Janka iz SpokOi-a na drugoj gitari. Za sebe kažu da su najzagrebačkiji DRUNK STREET PUNK bend! Sviraju svoje stvari, uz pokoju obradu. Druge informacije o bendu se mogu nać na fb stranici!

Srbi su novo ime na ZG punk sceni, ali su u kratkom vremenu već poprilično skrenuli pažnju na sebe. Sviraju u sastavu Miu - vokal/gitara, Nadia - vokal/bass i Njec – bubanj. Najavljuju skoro snimanje albuma prvijenca, a ovo je jedna od prvih prilika uopće da čujete kako to zvuči uživo.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni