Vije-sti

U pol' 9 kod Sabe iznenađuju novim zvukom!

U pol' 9 kod Sabe iznenađuju novim zvukom!

Zarazni disco beat novog singla benda U pol` 9 kod Sabe osvojit će vas na prvu i garantirano podići atmosferu u nadolazećim ljetnim mjesecima.

Pjesma "Bar me isprobaj" predstavlja zaokret u dosadašnjem stilu benda i mali je teaser onoga što možemo očekivati od novog albuma. Bend je ovog puta ostvario uspješnu suradnju s producentom Konradom Mulvajem, a spot i pjesma predstavljaju hommage disco klasicima sedamdesetih.

Pjesma je snimljena i masterirana u Intek Music studiju u Koprivnici, miks potpisuje Konrad Mulvaj koji je zajedno sa bendom radio i na aranžmanu pjesme, dok je za tekst i glazbu zaslužna Ana Opalić. Autorica spota ovog puta je nagrađivana redateljica Marina Uzelac, a za ovaj spot ekipa iz benda bila je spremna riskirati lomove i uganuća. Bilo je i suza, srećom samo od smijeha.

Sabe lagano zagrijavaju atmosferu za proslavu svog desetog rođendana. Ove jeseni objavit će svoj treći studijski album naslovljen "Sve je ovo igra" te odsvirati turneju po regiji koja će završiti velikim koncertom u Zagrebu.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni