Vije-sti

Zdravka Damjanović objavila spot za singl

Zdravka Damjanović objavila spot za singl "Večer Iza Nas"

Dva mjeseca nakon premijere prvog singla supetarske pjevačice Zdravke Damjanović, "Večer Iza Nas", koju smo gledali i slušali u prvoj sezoni glazbenog showa "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", objavljen je i video spot za istu pjesmu.

Kadrovi su snimani u Zagrebu u sitnim noćnim satima i makar ne prate sve poetske slike i samu naraciju pjesme, donose nam ugođaj te večeri iz dvije perspektive. Baš kao i Zdravki, autoru njenog spota ovo je također prvo iskustvo u snimanju glazbenog videa.

"Autor spota i ja kliknuli smo na prvu, baš kao što je to bio slučaj i s autorima teksta i glazbe. Pjesmu smo doživjeli na veoma sličan način i zaista nije bilo ideje s kojom se nisam slagala za vrijeme snimanja. Spot sam pogledala par minuta prije premijere i nisam imala apsolutno nikakvih primjedbi. Veoma je zanimljivo da slušatelji potpuno različito doživljavaju stihove i uopće atmosferu u ovoj pjesmi. Ipak, to mi je dokaz da smo moj tim i ja napravili nešto zaista dobro, kvalitetno, drugačije. Također, idući singl već je u pripremi.Velika zahvala ide glavnom sponzoru Gradu Supetru te ekipi Clovio caffe & wine baru koji su nam omogućili snimanje u svom prostoru" - poručila je Zdravka.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni