Vije-sti

Zagrijavanje za Schengenfest u Vintage Industrial Baru

Zagrijavanje za Schengenfest u Vintage Industrial Baru

Schengenfest je festival koji iz godine u godinu posjećuje sve veći broj Hrvata, osobito Zagrepčana, a dašak Schengenfesta možete osjetiti već iduću srijedu 22. srpnja i to u Vintage Industrial Baru! Očekuju vas energični zvukovi Rudimental DJ-a, Guano Apesa, Asian Dub Foundation-a, Sassje, Elementala, Siddarthe, ali i prošlogodišnjih headlinera Laibacha, Die Antwoorda, Kiril Džajkovoskog i mnogih drugih. U narednih dva tjedna na Facebook stranici Vintage Industrial Bara moći ćete osvojiti festivalske upade stoga pratite aktivnosti!

Na osmom po redu Schengenfestu nastupit će Rudimental DJ, Guano Apes, Asian Dub FoundationGramophonedzie LIVE, SARS, Eelemental, Sassja i mnogi drugi…
Festival će se održati na već poznatoj lokaciji u Vinici u Beloj Krajini u Sloveniji, a ove godine trajat će puna četiri dana; od srijede 29. srpnja do subote 01. kolovoza u kojima će te, uključujući i kamp, moći uživati za manje od 150 kuna po danu.
Headliner festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te STAHLZEIT -službeni cover bend legendarne grupe Rammstein. Ove godine po prvi puta na pozornicu Schengenfesta stat će i prva žena FMJAM-a – Sassja. Tu su i druga dobro poznata imena, redoviti gosti Schengenfesta: Elemental koji trenutačno žari i pali aktualnim singlom “Goli i bosi”, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse Of Time i dolenjska grupa Rockdefect. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.

Cijene ulaznica:

Jednodnevna ulaznica 22,90€ 
Jednodnevna ulaznica + kamp 32,90€
Jednodnevna VIP ulaznica 37, 90€
Jednodnevna VIP ulaznica + kamp 47,90€

Dvodnevna ulaznica 44,90€ 
Dvodnevna ulaznica + kamp 54,90€
Dvodnevna VIP ulaznica 69, 90€
Dvodnevna VIP ulaznica + kamp 79,90€

Festivalska ulaznica 59,90€
(4+1 gratis 47,92€)
Festivalska ulaznica + kamp 79,90€
(4+1 gratis 63,92€)
Festivalska VIP ulaznica 89,90€
Festivalska VIP ulaznica + kamp 109,90€
Kupnja VIP ulaznice omogućava vam uživanje u nastupima na glavnoj pozornici s VIP tribine, brži i jednostavniji ulazak na sam festival, VIP WC, pristup chill out zonama i još brojne druge pogodnosti u kojima ćete uživati kao VIP gosti.

Ulaznice možete kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima te putem www.eventim.hr i www.schengenfest.si.

Sve informacija o festivalu pratite na:
www.schengenfest.si

Facebook stranici

i Facebook eventu:
http://bit.ly/schnegnefest_fb_2015

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni