Nag-radne

Dijelimo upade za 8. Schengenfest

Dijelimo upade za 8. Schengenfest

Osmo po redu izdanje Schengenfesta održat će se na već poznatoj lokaciji u Vinici u Beloj Krajini u Sloveniji, sat vremena vožnje od Zagreba, a ove godine trajat će puna četiri dana, od srijede, 29. srpnja, do subote, 1. kolovoza 2015. Osim izvrsnog i raznolikog line upa, ovogodišnje izdanje festivala donosi brojne novitete i povlastice vezane za samo kampiranje, jeftinije cijene ulaznica, još razvijeniju trgovinu i bogat popratni program za druženje i zabavu za posjetitelje iz cijelog svijeta.

Nagradna igra je završila danas (16.07.) u podne. Nasumce smo izabrali dvoje pobjednika te ih obavjestili!
Ovim putem dijelimo 2x1 jednodnevnu ulaznicu za četvrtak, 30.07. kada će nastupiti između ostaloga Guano Apes, Asian Dub Foundation, Siddharta i Elemental. Da bi ste osvojili ulaznicu morate lajkati Facebook stranicu Sound Reporta te nam u inbox poslati poruku: "Schengenfest" uz vaše puno ime i prezime, mail adresu te broj mobitela, do četvrtka, 16.07. u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce odabrati pobjednike te im se javiti porukom.

Prvi headlineri festivala dobitnici su prestižne nagrade Brit Awards – Rudimental DJ koji u sklopu svoje svjetske turneje prvi put dolaze u Sloveniju. Festival dovodi i energični njemački bend Guano Apes koji je na glazbenoj sceni koliko i Pearl Jam, a iza sebe ima višemilijunsku tiražu. Na glavnoj pozornici pridružit će im se sastav zarazne energije – Asian Dub Foundation te Stahlzeit –službeni cover bend legendarne grupe Rammstein. Tu su i druga dobro poznata imena: Sassja, Elemental, Vlado Kreslin i Mali bogovi, Zablujena generacija, Eclipse of Time i dolenjska grupa Rockdefect. Od slovenskih izvođača svakako treba istaknuti stare znance festivala – grupu Siddharta, Elvisa Jacksona, Magnifica i Noctiferia.

U kampovima Katra i Kupa u sjeni stabala moći će se boraviti već od  27. srpnja do 3. kolovoza i tako doživjeti pravo festivalsko iskustvo u prekrasnom okruženju i dobrom društvu čitavih 7 dana!

Više informacija možete saznati putem službene stranice Schengenfesta.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni