Vije-sti

Zagrebačko zagrijavanje za Indirekt uz Sugar Candy Mountain i Pseću plažu

Zagrebačko zagrijavanje za Indirekt uz Sugar Candy Mountain i Pseću plažu

Nakon nedavno rasprodanog koncerta Paul Cherry (SAD) u KCM-u, Indirekt ekipa ponovo lovi preko „bare“.

U petak, 12.4., u zagrebački Klub. stiže američki psych pop projekt Sugar Candy Mountain, dok će im podršku pružiti zagrebački bend Pseća Plaža. Surf rockom indirektno najavljuju 7. po redu izdanje festivala koje će se održati 6.-8. lipnja u Umagu.
Indirekt festival


Sugar Candy Mountain (SAD)

Divnim poklapanjem neopsihodeličnih svemira, književnih i glazbenih, četvorka iz Kalifornije, pronašla je način da fuzija novog i starog funkcionira!  Ash Reiter i Will Halsey s prijateljima stvaraju glazbu slađu od šećerne vune. Popnete li se na 'Sugar Candy Mountain', na putu ćete sresti utjecaje bendova poput The Flaming Lips, Of Montreal, Foxygen, Tame Impala, Cigarettes After Sex, The Beach Boys i The Beatles. Biti ćete na tragu suncem natopljenog psihodeličnog zvuka za kojim ovaj bend neumorno traga kroz sva četiri albuma, a posebnu pažnju privlače netom izdanim albumom „In My Own World“.

 

Pseća Plaža (HR)

Četvorci iz Kalifornije pridružit će se audio-vizualna skupina nekoć znana kao Dog's Beach, koja od 2017. osvaja publiku zaraznim psihodeličnim, nenametljivim ljetnim surf melodijama. Album prvijenac "Honolulu" je skupio odlične kritike, a u 2019. ulaze s novom postavom (Smelly Feet Dog, Erol, die Zoone, Lucijan, Matej i Leo ) koja će u Klub.-u otkriti čari nadolazećeg albuma „Povratak u lagunu br. 07“.

 

 

Upad 35/50
Event: https://bit.ly/2Imbufa
Karte: https://bit.ly/­2EywgEM

Ovim putem organizatori napominju kako će se na ulazu biti moguće pribilježiti za Indiebus koji vozi na Indirekt festival po povoljnijoj cijeni od 340 kn, umjesto redovne 390 kn. Paket uključuje prijevoz iz Zagreba, 2 noćenja s doručkom, piće dobrodošlice, no ne uključuje festivalsku ulaznicu. Ona je naime i ove godine besplatna!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni