Vije-sti

Rambo Amadeus ponovo u Saxu!

Rambo Amadeus ponovo u Saxu!

[caption id="attachment_4484" align="aligncenter" width="547"]Rambo Amadeus Rambo Amadeus[/caption]

Jedan od najpoznatijih crnogorskih kantautora i čovjek revolucionarnih ideja, čarobnjak riječi koji duhovima tjera zloduhe, jedinstveni Rambo Amadeus, gostuje već četvrti put u zagrebačkom klubu Sax! gdje će 8. studenog nastupiti sa svoja dva energična Winnetoua i kako kaže, još jednim.

Antonije Pušić, javnosti poznat kao Rambo Amadeus, neobičan je glazbenik za kojeg kažu da je čovjek digitalnog uma i srodne analogne duše, umjetnik je koji je kumovao nazivu turbo folk, a poznat je po svojoj britkosti i satiričnim tekstovima. Iako iza sebe ima već deset studijskih i četiri live albuma, Rambo Amadeus i dalje je prepun novih revolucionarnih ideja te se u studenom vraća svom dragom domaćinu, kultnom zagrebačkom klubu Sax! i publici obećava još jedno zanimljivo intergalaktičko gostovanje.


Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su od petka, 17. listopada na blagajni Saxa u Palmotićevoj ulici br. 22/2, a više informacija možete pronaći na službenim stranicama kluba: www.sax-zg.hr

Početak koncerta je oko 23 sata.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni