Vije-sti

Warm up za Velvet festival u KSET-u

Warm up za Velvet festival u KSET-u

Velvet Festival, koji će se ove godine održati potkraj kolovoza u Puntu, na otoku Krku, sprema još dva warm/up-a i to u zagrebačkom KSETU i beogradskom Elektropioniru. Ova će umjetičko-glazbena manifestacija putem desetak izvođača regionalne i svjetske alternativne scene ponuditi pravi ljetni doživljaj u intimnoj atmosferi tik uz Mediteran, a što nam spremaju provjerite 10. lipnja u KSET-u i 8 dana kasnije u Beogradu!

U KSET dašak maestrala donose:
Zolium
DJ sada već istaknutih hrvatskih rap grupa; Kuku$ Klan i High5, a ujedno i veliki prijatelj zagrebačkog CFSN-a i kolektiva NO BALANCE, koji se u zadnjih godinu dana afirmirao u čitavoj regiji svirkama na tjednoj bazi na potezu od Ljubljane do Beograda.
https://soundcloud.com/zolium

Pierre 69
Mladi entuzijast i zaljubljenik u glazbu s prefiksom "rare", inače voditelj platforme i glazbene emisije "Art Velvet" na riječkom studentskom programu HRT-a.

Jelen Jelen
Djevojka koja je mijenjala umjetnička imena toliko puno da se može reć da je kroz godine postala DJ kolektiv koji je žanrovski pokrio sve glazbene žanrove, a danas svoj glazbeni fokus stavlja na garage, bass i deep house.
https://soundcloud.com/j-zlo

Morikone
Ukoliko ovog vrhunskog bubnjara i DJ-a, ujedno i organizatora krčkog elektronskog festivala ˝Kvir' n bass˝, upitate tko su bili njegovi najveći glazbeni utjecaji kroz život dobit ćete zanimljiv odgovor: utjecaji se kreću od Abba-e pa sve do Apex Twina.
https://www.mixcloud.com/morikone/

Vrata se otvaraju u 20:00h, upad je 15kn bez iksice dok je uz predočenje iste 10kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni