Vije-sti

Warm up partyji za Zagreb Calling

Warm up partyji za Zagreb Calling

Službeno zagrijavanje za drugo izdanje Zagreb Callinga održat će se u subotu 18. lipnja na dva paralelna partyja u klubovima Peper i Johann Franck.

Klub Peper, iz Ilice 5, predstavit će prvi dan Zagreb Callinga na kojem nastupaju Simply Red, Jinx i Natali Dizdar. Program počinje u 21 sat, glazbu će vrtiti odlična DJ-ica Ela, a ulaz je besplatan.

Johann Franck, koji se nalazi na samom Trgu Bana Jelačića, “preuzeo” je zagrijavanje za drugi dan festivala na kojem sviraju John Newman, Elemental i Quasarr. Tulum će službeno započeti u 22 sata, za DJ pultom će se naći jedan od najpoznatijih zagrebačkih DJ-a Don Tom, a svi vlasnici karata za festival u Johann Franck ulaze besplatno.

Publika oba zagrebačka kluba imat će na warm up partyjima priliku osvojiti VIP ulaznice za novo izdanje festivala na Šalati.

Suradnja Zagreb Callinga s popularnim klubovima nastavit će se i za vrijeme trajanja festivala. Johann Franck imat će službeni after party 22., a Peper 23. lipnja. Svi vlasnici ulaznica za Zagreb Calling imat će besplatan ulaz na oba aftera.

Zagreb Calling vraća se u svom drugom izdanju 22. i 23. lipnja. U srijedu će se vrata stadiona Šalata otvoriti u 19:00. Program će svojim nastupom od 19:15 započeti Natali Dizdar. Druga se na scenu, u 20:30, penje grupa Jinx, dok je nastup headlinera, britanskih soul pop legendi Simply Red planiran točno u 22:00. U četvrtak je planiran istovjetan terminski raspored izvođača. Vrata stadiona otvorit će se u 19:00. Prvi nastupaju Quasarr u 19:15, Elemental su na rasporedu od 20:30, a nova velika otočka zvijezda John Newman sa svojim će sastavom izaći na stage u 22:00.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni