Vije-sti

The Raven Age -  najavili dugoočekivani debut album

The Raven Age - najavili dugoočekivani debut album

Britanska heavy petorka The Raven Age najavili su izlazak debuta “Darkness Will Rise” koji će se u prodaji pojaviti u prosincu ove godine.

Grupa je najavila izlazak svog prvog albuma na pozornici u Luksemburgu gdje su nastupili u sklopu “The Book Of Souls” turneje legendarnih Iron Maiden. “Darkness Will Rise” će biti objavljen u prosincu i sadrži ukupno 13 pjesama od kojih je njih 3 već bilo uvršteno na EP “The Raven Age”. Album se već sad može naručiti preko njihovog web sitea i dobiti besplatan download pjesme “Trapped Withing The Shadows”.

“Sve što smo radili protekle tri godine vodilo je ovoj najavi. Izuzetno smo ponosni i oduševljeni reakcijama koje smo dobili na ovoj turneji i jedva čekamo isporučiti album našim fanovima u cijelom svijetu.” – izjavio je u Luksemburgu George Harris, gitarist benda. Hrvatska publika imala je prilike čuti neke od novih pjesama poput “Promised Land” i “Salem’s Fate” na prošlotjednom koncertu u Spaladium Areni.

Nakon nastupa u više od 36 zemalja proteklih 6 mjeseci grupa The Raven Age večeras će nastupiti na njihovoj posljednjoj stanici turneje na glasovitom Wacken Open Air Festivalu u Njemačkoj.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni