Vije-sti

Natjecanje Čuješ?! predstavlja tri nova benda

Natjecanje Čuješ?! predstavlja tri nova benda

U utorak, 12. ožujka ulazimo u drugu polovicu pete sezone natjecanja Čuješ?!. Vrijeme je još uvijek promjenjivo pa smo pozvali tri benda koja će zagrijati atmosferu KSET-a i od kojih ćeš zaboraviti na svu hladnoću, a oni su Tight Grips, Legs i Martin's Surfers!

Tight Grips je hard rock/blues bend iz Karlovca. Do sada su nastupali na Ferragosto Jamu, Rockliveuu, Bedem Festu, Lechlade Festu, a valja spomenuti da su 2016. godine pobijedili na 20. HGF-u te time bili proglašeni najboljim demo bendom u sezoni. Iza sebe imaju debitantski album naziva „Storyline“, a nedavno je izašao i novi album „Move Along“.

Legs je četveročlani samoprozvani i samoproizvedeni seasick/flipflopgaze bend iz Ivanić grada. Njihov zvuk može se opisati kao hvatanje duha i stvaranje jedinstvenog mix tapea neprežaljenog kraja prošlog tisućljeća pa ne čudi da se njihov prvi EP zove “Early 2000s DC shoes”. Iako iza sebe nemaju puno nastupa, važno je spomenuti svirku na prošlogodišnjem Johannesburg Festivalu.

Martin's Surfers, kako im i samo ime kaže, žanrovski obuhvaćaju surf rock. Sav autorski rad bazira se na instrumentalnoj glazbi, a u budućnosti možda krenu i sa pisanjem tekstova. Njihov opus možemo vidjeti i u pažljivo sastavljenim video spotovima. Stat ćemo na dasku i prepustiti se da nas provedu kroz visoke valove zvuka.

Ulaznicu za koncert možete nabaviti na ulazu na dan koncerta po cijeni od 10 kn do 22:30, dok nakon 22:30 ulaz košta 15 kn. Ako skupiš sve ulaznice u finalu te čeka Volim Ljuto iznenađenje!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni