Vije-sti

The Garden Brewery priprema veliko slavlje uz Zagreb All Stars DJ-e

The Garden Brewery priprema veliko slavlje uz Zagreb All Stars DJ-e

The Garden Brewery slavi četvrti rođendan svoje pivnice u velikom dvorištu u subotu 20. lipnja uz nastup Zagreb All Stars DJ-eva. Uz veliku obljetnicu i povratak događajima na otvorenom na Žitnjaku, Garden sve posjetitelje časti s pivom u vremenu od 16:00 do 17:00.

Zagreb Allstar postava izvođača bit će zadužena za glazbeni dio proslave. Ilija Rudman je house i disco autoritet, a uz Zuzu čini i Imogen Recordings. Felver je definirao zagrebačku klupsku scenu kao nitko do sada, LukadeLux vas tjera na ples uz selekciju od soula, preko housea, do funka. Nick & Pepi su dvojac iza hvaljene emisije Adriatic Coasting kroz koju predstavljaju bezvremensku glazbu.

The Garden tim je obnovio dvorište koje krasi svježa trava, uz nove biljke i prostor za sjedenje, vrt nikad nije izgledao bolje. Uz omiljene specijale poput Milkshake IPA ili klasične India Pale Ale, kao i najnoviju suradnju sa švedskom Amundsen pivovarom s kojom su napravili Sour s borovnicama i lavandom, aromatičnim voćnim pivom tamne ljubičaste boje, na točioniku možete naći neke od najinovativnijih piva koje možete popiti u Zagrebu i šire.

Dvorište The Garden Breweryja je prostor za opustiti se uz pivo koje možete probati odmah s izvora najbolje europske craft pivovare, Submarine burgere, puno sunca i sjajnu glazbu, uz puno prostora za druženje, uz poštivanje svih mjera koje štite posjetitelje i osoblje.

Proslava četvrtog rođendana pivnice savršena je prigoda da provjerite sjajnu kombinaciju koja od samog otvorenja u jedinstvenom okruženju i oazi opuštenosti privlači zaljubljenike u pivo, glazbu, a do sada je ugostila i svjetska imena poput Jazzy Jeffa, Grandmaster Flasha, Crazy P ili Soil & Pimp Sessions.

Početak rođendanskog slavlja je u 16:00 sati, a ulaz je slobodan. Događaj na otvorenom je ograničenog kapaciteta, a svoj dolazak potvrdite na Entrio.hr.
 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni