Vije-sti

Mile Kekin najavio nastup u The Garden Brewery

Mile Kekin najavio nastup u The Garden Brewery

Mile Kekin dolazi u dvorište The Garden Brewery s novim samostalnim albumom “Kuća bez krova” u četvrtak 30. svibnja.

Frontman Hladnog piva u ulozi kantautora predstavlja solo projekt, koji mu je osigurao dvije nominacije za Porin – za Album godine i Najbolji album rock glazbe, a u punoj postavi s pratećim bendom predstavit će ga na Žitnjaku.

Album “Kuća bez krova”, priča je o Kekinu, njegovom djetinjstvu, odrastanju, o krivim ženama i pravoj ženi, a dvije godine intenzivnog rada rezultiralo je albumom na kojem se nalazi deset vrhunski odsviranih pjesama. Autorski i dijelom autobiografski album obilježili su singlovi "Reno 4", nominirana za pjesmu godine na prošlogodišnjem Porinu i mjesecima jedna od najslušanijih u Hrvatskoj , putni "Atlas", kao i "Takav par", "Atlantida" i "Samo moja".

Pridružit će im se Tomo Šunjić koji će otvoriti večer s DJ setom, a vrata se otvaraju već u 17:00, dok koncert počinje u 20:00 i čini ovo savršenim druženjem nakon posla.

Nastup Mile Kekina koncert je kojeg The Garden Brewery postavlja u suradnji s Kokoš ili Jaje, organizatorima koji potpisuju zagrebačka događanja poput Fuliranja ili Zagreb Burger Festa.

Ulaznice su u pretprodaji 50 kn, dok će na ulazu biti 70 kn, a dostupne su u sustavu Entrio.hr i na njihovim prodajnim mjestima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni