Vije-sti

Steve Wolfman Band predstavlja novi singl

Steve Wolfman Band predstavlja novi singl "Volim ludo"

Splitski blues rock sastav Steve Wolfman Band predstavlja pjesmu "Volim ludo", već četvrti singl s istoimenog albuma koji je objavljen krajem 2014. godine.

"Volim ludo" je prekrasna ljubavna balada, na tragu bezvremenskih, romantičnih evergreena Jamesa Browna, a zanimljivo je da je upravo u ovoj pjesmi Steve Wolfman pronašao inspiraciju za naslove dva studijska albuma ("Na pola puta između stvarnog i sanjanog" i "Volim ludo"). Pjesma je stvorena još 80-ih godina, u vrijeme kad je domaća rock scena bujala te je kroz godine stekla kultni status u splitskim urbanim krugovima. 

Steve kaže: "Morao sam je kad tad snimiti jer bi mi ekipa iz kvarta slomila kosti*, tj. jako zamirila jer su u to vrijeme na nju povatali sve svoje cure i/ili današnje supruge. Dakle, Volim ludo je jedan tip predsvadbene pjesme i od nje očekujem da mi poveća broj nastupa na pirevima i sličnim obiteljskim svečanostima, a tu je, znamo, prava lova."
(*cenzura diskografske kuće, autor je spomenuo dio ženskog tijela)
Pjesma "Volim ludo" je snimljena u studiju Master, autor glazbe i teksta je Stevo Vučković, a glazbenu produkciju potpisuju Tomislav Mrduljaš, Sašan Ćirković, Stevo Vučković i Vojan Koceić.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni