Vije-sti

Slow Motion Suicide videosinglom

Slow Motion Suicide videosinglom "Castaway" najavljuje debitantski album

Nakon godinu dana pripreme, rock bend Slow Motion Suicide najavljuje izlazak svog istoimenog debitantskog albuma koji će ugledati svijetlo dana 28.10.2016.

Okupljeni u 2013 godini, bend čine Nicky Ingram na vokalu, Mark Leossa na gitari, Anna Smith na bassu te Iggy Krutz na bubnjevima. Zahvaljujući mješavini pop vokalnih melodija te žestokih gitara i zanimljivih aranžmana, Slow Motion Suicide će pokušati naći svoje mjesto na europskoj pozornici.

"Počeo sam pisati materijal tijekom dugog razdoblja samoprijezira", kaže frontmen Nicky Ingram. "Kada sam napokon skupio hrabrosti pokazati drugima glazbu, dobio sam pozitivne kritike i kao rezultat Slow Motion Suicide je rođen."

Album sadrži 10 pjesama te je mješavina modernog rocka, utjecaja R.E.M-a na vokalnim melodijama i jednostavnosti bendova 90tih koji su obilježili odrastanje članova.

Album najavljuju sa singlom "Castaway" koji je u kratkom roku skupio niz pozitivnih komentara zbog zarazne melodije i popratnog mračnog spota koji je sniman čitave godine na lokacijama u Zagrebu i na obali.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni