Specijal

Knjiga

Knjiga "Slom" oduševit će svakog ljubitelja trilera

Grmljavina i sijevanje opkolili su maleni svijet pun zabave u kojem su uživali Cass i njeni prijatelji.

U trenutku kada je došlo vrijeme za odlazak, čudnovat osjećaj prostrujao je njenim tijelom. Strašne su te noćne oluje. Vozeći se kući skrenula je na prečicu čiji put vodi kroz šumu iako je obećala dečku da neće ići tim putem. Vozeći polako osjećala je kako vjetar otežava kretanje njoj i njenom autu. Iznenada se susrela s još dva svjetla u noći. Shvativši da se radi o autu i da u njemu sjedi još jedna žena i da ne reagira na njeno prisustvo iako se nalaze duboko u mračnoj šumi, Cass odlučuje ipak ne izaći iz auta i provjeriti je li sve u redu. Otišla je kući na sigurno.

Problem se javlja tek iduće jutro. Cass se probudila i saznala da je žena iz auta pronađena mrtva. Naviru joj prvi osjećaju krivnje. Što ako joj je ona mogla pomoći? Vrte joj se nesnošljiva pitanja po glavi, oblijeva je hladan znoj i pomalo ali sigurno počinje gubiti zdrav razum. Na telefon joj kreću dolaziti pozivi iza kojih leži puka tišina. Niti jedan zvuk se ne čuje. Uporno ju se zove i šuti na telefon a ona počinje silaziti s uma. Uvjerena je da ju netko promatra i da netko zna da nije pomogla ženi u autu kojoj je trebala pomoć. Počinje zaboravljati. Ne zna više je li popila tablete, koja je šifra za alarm u kući i je li nož koji joj se pojavio na kuhinjskom stolu nož kojim je počinjeno ubojstvo. Odjednom više ne zna može li ikome vjerovati, pa ni sebi.

Je li počinjeno ubojstvo?

Naklada Mozaik donosi nam jezivi triler „Slom“ kojim će poljuljati svakog čitatelja. Spisateljica B. A. Paris odrasla je u Engleskoj te u jednom trenutku seli u Francusku i kreće se baviti spisateljstvom. Sa svojim mužem otvara školu stranih jezika, a uspjeh doživljava sa svojim psihološkim trilerom „Iza zaključanih vrata“ te nas „Slom“ jednako tako ne ostavlja ravnodušnima.

 

Book Report
Book Report

Knjiški moljac Sound Reporta