Vije-sti

Akustična tvrđava Slow Motion Suicidea

Akustična tvrđava Slow Motion Suicidea

Zagrebački Slow Motion Suicide nakon sjajnog spota za pjesmu "Fortress Made Of Ice" snimanog u New Yorku predstavljaju akustičnu verziju singla.

"Fortress Made Of Ice" autorski potpisuje pjevač benda Nikša Lovrinić, za spot su zaslužni Siniša Glogoški i Marin Kereša, a klavijature u spotu svira Fran Šokić.

"Akustičnu verziju pjesme "Fortress Made Of Ice" planirao sam već odavno, a radi se o prvom u nizu akustičnih spotova koje ćemo objaviti uskoro. Htio sam ogoliti pjesmu i uz to dodati zvuk klavijature, a Tvornica mi se činila kao odličan izbor jer je velik i mračan prostor", rekao je Nikša Lovrinić.

Originalni spot pjesme „Fortress Made Of Ice“ snimljen je u Dumbo četvrti Brooklyna u New Yorku, a o čemu se radi pogledajte u nastavku.

Bend je početkom godine svirao na festivalu Brijačnica, a uskoro će objaviti nove koncertne datume za Hrvatsku i regiju. Slow Motion Suicide su dosad objavili četiri singla, "Castaway", "Revolution", "Fool on the Inside" i "Fortress Made of Ice", a s prvog albuma će uskoro objaviti još jedan singl prije nego krenu s predstavljanjem novih pjesama.

Slow Motion Suicide je i sve popularnije ime na domaćoj i regionalnoj sceni. Prošle godine nastupali su na festivalima diljem regije uključujući INmusic festival, Exit, Demofest, Toochepin, a odradili su i brojne samostalne svirke. Album prvijenac objavili su krajem 2016. Godine, a možete ga poslušati na njihovoj Bandcamp stranici.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni