Vije-sti

Sage objavili novi spot za pjesmu “Man of Sorrow”

Sage objavili novi spot za pjesmu “Man of Sorrow”

Hrvatski metal bend Sage izdao je novi, sedmi video singl “Man of Sorrow”. Pjesma je snimana u J.M. Sound studiju pod budnim okom Franje Valentića i producenta Fedora Boića. “Man of Sorrow” je sedma od dvanaest pjesama koje će činiti konceptualni album Anno Domini 1573.

 

Glavnu ulogu u spotu odigrao je frontmen benda Davor Bušljeta, koji je utjelovio lik sina umirovljenog ratnika koji je odlučio zasnovati obitelj. No Tahijevi vojnici opet harače i kobno završi za roditelje glavnog lika. Glavni lik odlazi u potragu za pravdom i susreće mladog ratnika kojega će u glavnoj ulozi u sljedećem singlu, pod nazivom “Dragon Heart”, igrati Vlad Vučeta.

Na ovom singlu i spotu surađivali su Branko Trajkov Trak (drums), Bruno Urlić (violin), Daria Hodnik Marinković (back vocal),  i Josip Hođa & Vitezovi Zelingradski – Knights of Zelingrad.

Značajnost benda Sage prepoznali su i mnogi sponzori, pa ih tako odnedavno sponzoriraju Music Shop No.1, Storm’s Chaille, i dva endorsmenta od Manic Drums (Slovenia) te Dovetail strings (engleska).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni