Vije-sti

Sage objavio novi spot -

Sage objavio novi spot - "Dragon Heart"

Zagrebački metal band Sage izbacio je spot za svoj osmi singl "Dragon Heart". Pjesma je snimana u J.M. Sound studiju pod budnim okom Franje Valentića i Fedora Boića, a miksana je u Morrisound studiju na Floridi od strane Jima Morrisa pod producentskom palicom Caseya Grillo poznatijeg kao bubnjara progressive/melodic power metal banda Kamelot. Jim Morris je dosad radio s velikim imenima poput Sepulture, Iced Eartha, Savatagea.

U osmom spotu "Dragon Heart" sudjelovalo je dvadesetak glumaca i statista iz Reda Srebrnog Zmaja, kao i profesionalni glumac Jakov Gavran koji u spotu glumi plemića.

Glavnu uloge u spotu kao i u do sada objavljenim spotovima vode članovi benda, a ovog puta ta čast pripala je mladom bubnjaru Vladu Vučeti koji se među zadnjima pridružuje hrabrim ratnicima u Seljačku bunu.

Spot prikazuje dječaka koji usprkos nedaćama života daje sve od sebe te se nikada ne predaje. Bitno je napomenuti da je to prvi Sageov spot koji je sniman u Zagrebu  na bitnim lokacijama u gradu poput Ribnjaka, Griča i Gornjeg grada.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni