Vije-sti

Rokambol opjevao

Rokambol opjevao "Princa Žulijana"

Zagrebački pjesmar Rokambol užurbano stvara novi album radnog naziva "Playlist" sa kojeg polako izbacuje prve pjesme

Nakon prvog singla "Klackalica" rađenog s producentom Višeslavom Labošem u kojem se prikazuje u ogoljenom izdanju samo uz pratnju gitare, u novom singlu "Princ Žulijan" uz pomoć producenta Berka Muratovića za ljetni "afro" aranžman su se pobrinuli i vrhunski glazbenici suradnici Beslač, Živković, Čapeta, Bočić i Manojlović.

Skladba "Princ Žulijan" koja govori o Rokambolovom dugogodišnjem životnom suputniku, mačku Žulijanu doživjela je svoju ekranizaciju u videu radu priznate umjetnice italo-balkanskog porijekla, Luane Lojić,od koje smo dobili i ekskluzivnu izjavu: Spot je nastao inspiriran kultnom tv-emisijom "Kućni ljubimci". Narativ spota želi izraziti svakodnevne nevidljive detalje iz mačjeg života u interakciji sa čovjekom. Rokambol u pripremi ima i naredne singlove koji se također bave kompleksnim i inspirirajućim odnosom čovjeka i životinja.

Nakon tihog i prigušenog albuma "Sam" novi Rokambolov album pod radnim nazivom "Playlist" pršti neobuzdanom eklektičnošću kakvog ga pamtimo sa njegovog prvijenca "Zajedno".

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni