Vije-sti

Danas besplatni glazbeni spektakl na Špancirfestu - Franz Ferdinand & Joker Out

Danas besplatni glazbeni spektakl na Špancirfestu - Franz Ferdinand & Joker Out

Glazbena legenda, Franz Ferdinand već je stigao i jako se vesele večerašnjem nastupu.

Najavljuju odličnu svirku, a na vama je da se došpancirate do velike PAN pozornice Stari Grad. Franz počinje sa svirkom u 21 h, a prije njih nastupa sjajan mladi slovenski bend Joker Out, upravo pristigao s turneje po UK. Napominjemo da se očekuju velike gužve i ako stižete automobilima dođite nešto ranije da ne završite u prometnoj gužvi. Predlažemo da se parkirate na parkingu Auto kluba Varteks u Biškupečkoj ulici, na ulazu u Varaždin, odakle vas dalje do Špancirfesta besplatno prevoze buseki od 17 do 24 h. Ulaz na koncert je besplatan.

Varaždinska građanska garda

Znate li kako se zovu čuvari grada Varaždina? Purgari. A sigurno se pitate tko čuva Purgere? Dame u povijesnim haljinama. Njihov bubnjarski ansambl prvi put je nastupio pred publikom na Špancirfestu. Osim bubnjanja na ovom Festivalu za posjetitelje su pripremii razne autentične suvenire, a i vi možete postati Purgar, barem na fotografiji, uhvatite li selfie na njihovom photo pointu. 
Štulaši iz morskih dubina

Naši štulaši, skupina Stelzen Art jedna su od najatraktivnijih točaka uličnog programa, a zašto je tako uvjerite se i sami. Od 17 h i od 19.30 h šetat će se središtem Varaždina, a ove godine nam stižu čudnovata bića iz morskih dubina. Svratite i pogledajte ih, sigurno će vam izmamiti smiješak na lice i podijeliti s vama dobro raspoloženje.


Dobrodošli i vidimo se na Španciru !

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni