Vije-sti

Riječki Projekt donosi dašak celtic rocka za blagdane

Riječki Projekt donosi dašak celtic rocka za blagdane

Stiglo je pravo vrijeme za dominaciju božićnih pjesama, a blagdanski sati etera ove godine su bogatiji za još jednu slavljeničku traku. Novi blagdanski uradak ovaj put stiže iz Rijeke, a grupa Projekt svima poručuje "Sretan ti Božić".

Projekt čini skupina riječkih iskusnih glazbenika koji pod zajedničkim nazivom djeluju od jeseni 2018. godine. Početak zajedničkog rada obilježavaju snimanjem tri singla u studiju GIS nedaleko Rijeke, nakon čega slijedi suradnja s izdavačkom kućom Aquarius Records.
Gdje će nas put odvesti ne možemo sa sigurnošću potvrditi, ali ono što je sigurno - trajat će isključivo dok budemo sposobni ispunjavati vlastita kreativna očekivanja i zadovoljstvo. - kaže ekipa iz benda Projekt.

Pjesma Sretan ti Božić nastala je kada smo odlučili uobičajenu uzrečicu ´Sretan Božić tebi i tvojima´ zamijeniti audio formatom za naše prijatelje i obitelji. No, usred procesa, u pjesmu - čestitku umiješao se Aquarius Records i odlučio je podijeliti sa svima vama. Istim povodom pjesmu smo obogatili našim prvim video uratkom. - Projekt objašnjava inspiracije za singl.
 
Pjesma je snimljena u studiju GIS pod producentskom palicom Mateja Zeca, dok je za videospot zaslužan 1NNER.


Ne preostaje nam ništa drugo nego ponoviti još jednom: SRETAN TI BOŽIĆ.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni