Vije-sti

Proslava za 20 godina Attacka!

Proslava za 20 godina Attacka!

U Attacku se 19. svibnja sprema pravo grindersko pank veselje. Slavi se još jedan jubilej, a čeka vas festivalski lineup s čak pet bendova od kojih su mnogi upravo radi ove prigode ponovno uhvatili instrumente i započeli s probama:

No Trivia Peddlers su novi pulski hardcore punk projekt. I sami znate da se u podzemlju Rojca uvijek sprema nešto zanimljivo, a ovdje su sve poznata lica, koja su zanat pekla u S.M.C.-u, Nulli Osti itd. Premijeran nastup pred zagrebačkom publikom.

Pasmaters nije potrebno posebno predstavljati. Početci benda sežu u sada već jako davnu 1984., a s manjim usponima i padovima, ostaju konstanta na koju uvijek iznova treba računati. Deru brzi prljavi hardcore punk i pokazati će nam kako biti pijan i poletan već 23 godine.

Final Approach su također old skul bend. Nastaju početkom 2000'-tih u Krškom i uskoro se njihova pozitivna poruka širi energičnim lajv nastupima baziranim na ostavštini američkog hardcorea i bendova koji su harali i žarili krajem 80'-tih. This is Krško, not LA!

AK47 nakon duže pauze ponovno na pozornici kluba. Ovi momci sviraju kada stignu. Bend više nije prioritet, članovi su rasuti po svim stranama svijeta, no ovu priliku nisu htjeli propustiti. Crusterski hardcore punk s jasnim stavom i političkom porukom. Crnocrvene brigade!

Dislike su požeški grindcore bećari. Nisu jako dugo svirali i užasno smo sretni jer su upravo Attack! izabrali za jedan od, nadamo se, povratničkih koncerata. Njihove brze metalski inducirane grind poskočice će nas još jednom iznova uveseliti. Blastaj! 

Za sam kraj večeri lokalni metal panxi Leyz Bastard i Chupson spremaju opaku vinilnu selekciju metal pank hitova! Od Amebixa do Metallice i sve između!
Ulaz: 21.00 h
No trivia peddlers: 22.00 – 22.30
Final Approach: 22.45 – 23.00
AK47: 23.15 – 0.00
Dislike: 00.15– 01.00
Pasmaters: 01.15 – 02.00
Leyz Bastard & Chupson vinyl only metal/punk b2b 02.00 - ???

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu kluba po cijeni od 15,00 kn. Napomenuti ćemo da je ulaz limitiran stoga nam pošaljite ime i prezime uz naziv programa na: klubattack@gmail.com ukoliko želite biti sigurni da Vas ulaznica čeka.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni