Specijal

15 razloga zašto doći na Tabor Film Festival

15 razloga zašto doći na Tabor Film Festival

Donosimo vam 15 razloga zašto doći na 15. Tabor Film Festival, koji će se održati od 6. do 9. srpnja u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.

1. Više od 200 filmova - ljubitelji filma, a posebice onih kratkometražnih garantirano dolaze na svoje. Ove godine dvije svjetske premijere : dokumentarac "Lovačka sreća"  Maje Alibegović i eksperimentalni film "Tutasputa"  Ane Paške.

2. Preko 30 glazbenih izvođača, live actova i DJ-eva na čak 5 pozornica. - Urban & 4, Let 3, My Baby, Kries, Matija svira Arsena, Jimmy Stanić & Sexy Boys, M.O.RT. i mnogi drugi.

3. Prekrasni srednjovjekovni dvorac Veliki Tabor - dobrodržeći starac živi još od sredine 15. stoljeća.  Jedva čeka da vam ispriča sve svoje tajne.

4. Noć žive publike nek se čuje glas naroda! Najzabavniji  popratni filmski program u kojem publika svojim manje ili više burnim reakcijama uz pomoć balona, zvečki i drugih rekvizita određuje pobjednika.

5. Grešna Gorica Food& Jazz - dislocirana pozornica u ovom nadaleko poznatom restoranu koji je zadužen za ugostiteljstvo Tabor Film Festivala.  Jazz, fina klopica, domaća kapljica. Može li bolje?

6. Obiteljska atmosfera  i pozitivne vibracije - osjećat ćete se kao kod kuće. Svi oni koji su bili prošle godine znaju to jako dobro. Zato će doći i ove.

7. Kamp s pogledom na zagorske brege - nitko nema kamp kao Tabor Film Festival. Osim što je smješten odmah uz sami dvorac, tamo vas čekaju  piceki, patkice i dva peseka. Rezervacija obavezna.

8. Oldtimer show - Uživajte u limenim ljubimcima iz nekih prošlih vremena! Bit će to sjajna predigra  u suradnji  s Hrvatskim oldtimer savezom za skorašnje otvaranje "Muzeja oldtimera" u Krapini

9. Radionice, predavanja, promocije knjiga, izložbe - naučit ćete  i vidjeti nešto novo, a da je hedonist u  vama i dalje zadovoljan. Od budućnosti obrazovanja , vjerskog dijaloga  preko dj-inga i snimanja dronom do svjetlosnih instalacija i perfomativnih videa. Sve je tu.

10. Dobri domaćini - inicijativa koja podupire mlade kreativce bez primjerene roditeljske skrbi i izbjeglice koje su u Hrvatsku došle bježeći od rata pripremila je bogat program koji uključuje brojne izložbe, filmove, egzotična jela itd. Budi i ti dobar domaćin!

11. Soba za mučenje - sigurno ste bar nekad poželjeli  imati jednu za sebe, ali jeste li ikad slušali koncert u njoj? Naravno da niste. Tabor Film Festival pobrinut će se i za to.

12. Kupanec - kupiš festivalsku i dnevnu ulaznicu i ostvaruješ 50% popusta za Terme Olimia i Tuhelj. Najboljeod svega? Do tamo i nazad te vozi festivalski shuttle.

13. Veronika Mamurluk Korner - nitko ne brine za vaš mamurluk kao Tabor Film Festival uz pomoć mini mljekare Veronika.  Jutarnji glavoboljček nestaje u roku odmah.

14. Najljepša pozornica na svijetu - Sunset stage. Zamislite kad vam svira bend uz zalazak sunca i s pogledom na prekrasne zagorske brege.

15. Sve ovo za samo - 195 kuna u pretprodaji, 240 kuna na ulazu, kamp uključen. Garantirano najbolji omjer cijene i kvalitete. U ponudi su i dnevne karte za one koji ne mogu doći sve dane.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni