Vije-sti

Novi singl Dinosaur Jr.

Novi singl Dinosaur Jr.

Američki indie heroji Dinosaur Jr. predstavili su novi singl "Tiny" s nadolazećeg studijskog albuma "Give A Glimpse Of What Yer Not" kojeg će našoj publici predstaviti u Tvornici kulture 24. lipnja. Bit će to njihovo prvo izdanje od fantastičnog "I Bet On Sky" iz 2012. u sklopu čije turneje su također nastupali u Zagrebu.

"Tiny" je lansiran na pomalo neuobičajno svečan način, ali uz pokazivanje velikog respekta kojeg mnogobrojni glazbenici i mediji imaju prema bendu. Pjesma je premijerno izvedena na showu "Later… With Jools Holland", a Henry Rollins snimio je poseban video u kojem hvali novi materijal.

Trio Dinosaur Jr. u sastavu J Mascis, Lou Barlow i Murph spada u red najutjecajnijih američkih, ali i svjetskih indie bendova posljednjih 30 godina. Karakterističan i moćan zvuk benda nošen izuzetno prepoznatljivim Mascisovim vokalom i nevjerojatnom energijom živih nastupa nisu se puno mjenjali od samih početaka pokazujući koliko su Dinosauri sigurni u svoju glazbu. U Tvornici kulture podsjetit će fanove na svoj doista prebogati katalog prepun fantastičnih dragulja kojima će se sigurno pridružiti "Tiny" ostalih deset pjesama s novog izdanja.

Ulaznice
Ulaznice u pretprodaji iznose 140 kn, a na dan koncerta 160 kn.

Prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni