Vije-sti

Objavljena satnica za koncert Nene Belana

Objavljena satnica za koncert Nene Belana

Još nas samo jedan dan dijeli do velike proslave 20 godina suradnje Nene Belana i Fiumensa u Domu sportova!

Neno Belan i Fiumensi svake godine pokušavaju biti što inovativniji pa tako i ove godine pripremaju posebnu scenu i program koncerta čiju režiju i ove godine potpisuje redateljica Nina Kleflin koju sa Nenom povezuje suradnja u nizu mjuzikala poput Matilde, Buratina i Čarobnjaka iz Oza. 

Ove godine Neno obilježava punih dvadeset godina suradnje sa svojim Fiumensima. To je događaj koji zaslužuje pažnju, obilježavanje i posvećivanje koncerta. Koncert u trajanju 3 i pol sata bit će koncipiran u tri djela za koje čak postoje i nazivi. Prvi dio je Amadeus bar, akustični dio gdje će Belan i Fiumenski svirati kao u baru. Drugi dio je Prva plovidba kada se Neno i Fiumensi penju na veliku pozornicu, a treći i najduži dio se zove Jer je pjesma dio nas gdje će ugostiti Massima, Maju Posavec, vokalnu skupinu Akvarel i prijatelje i kolege instrumentaliste.

Na prodajnom štandu Dallas Recordsa po promotivnim cijenama moći će se kupiti i novi album ''Sanjaj!'' koji sadrži hit singlove koji su posljednje četiri godine obilježili hrvatski glazbeni eter. Riječ je o pjesmama ''Ulicama grada (Pjesma sreće), ''Jer je pjesma dio nas'', ''Nedir nad morem plavim'', ''Anđela, anđele'', ''Tvoj glas'' te mnogim drugima. U prodaji će biti i ''Matilda Original Soundtrack'' koji prati istoimeni dječji mjuzikl za odrasle!

Ulaznice potražite u sustavu Eventima, Dirty Old Shopu i u Dallas Music Shopu Rijeka, te u Dallasu ZG (Paromlinska 49/1).

Ulaznica još uvijek ima u prodaji i još se mogu kupiti po cijeni od 95 kuna. Na dan koncerta će, ukoliko ih još bude, cijena biti 125 kuna. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni