Vije-sti

Novi video singl Editorsa -  “Life Is A Fear”

Novi video singl Editorsa - “Life Is A Fear”

Novi, ukupno treći singl Editorsa s nadolazećeg albuma “In Dream” je pjesma “Life Is A Fear” čiji videospot je premijerno predstavljen 12. kolovoza. Editors se u zagrebačku Tvornicu kulture vraćaju 2. prosinca u sklopu velike europske turneje.

Kao i na prethodna dva singla, “No Harm” i “Marching Orders”, režija spota “Life Is A Fear” prepuštena je u ruke Rahiju Rezvaniju. Pjesma će se naći na novom, petom studijskom albumu “In Dream” koji će službeno biti objavljen 2. listopada.

U svojoj biografiji Editors već imaju tri upisana nastupa u Zagrebu od kojih je u kolektivnoj svjesti najsvježi onaj rasprodani iz rujna prošle godine. Tom Smith, Russell Leetch, Ed Lay, Justin Lockey i Elliot Williams dobro su upoznati s pozornicom Velikog pogona kojoj se vraćaju na jednom od najvećih zagrebačkih koncerata za kraj godine.

U Tvornicu bend stiže u sklopu dugačke europske turneje koja kreće već 9. listopada nastupom u Belfastu. Serija koncerata sadrži više od 30 nastupa, od Velike Britanije, Francuske, Nizozemske, Njemačke, Španjolske do nama bližih Austrije, Slovenije I Mađarske.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 150 kn, dok će na dan koncerta trebati izdvojiti 170 kn.

Prodajna mjesta:
Tvornica kulture (Ljudevita posavskog 1)
Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr
Eventim prodajna mjesta i www.eventim.hr  

Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni