Vije-sti

Croatia Drum Camp (30.8.-07.9.) @ Grožnjan

Croatia Drum Camp (30.8.-07.9.) @ Grožnjan

cdc2014

Uskoro započinje Međunarodni ljetni kamp koji okuplja bubnjare i perkusioniste u Grožnjanu. Već osmu godinu za redom, u suncem obasjanoj Istri, bubnjari i perkusionisti svih dobi i uzrasta dolaze učiti od najboljih u poslu. Spomenut ćemo samo neke od predavača koji su proteklih godina prenosili svoje znanje i vrhunske "beatove", kao što su: Bill Bruford, Horacio 'El Negro' Hernandez, Virgil Donati, Antonio Sanchez, JoJo Mayer, Benny Greb, Marco Minnemann, te mnogi drugi majstori zanata.

Croatia Drum Camp je vodeći međunarodni kamp takve vrste u Europi. Ovaj ljetni tečaj u trajanju od tjedan dana nudi razne sadržaje. Intenzivne bubnjarske radionice, predavanja i seminari pod vodstvom nekih od najboljih bubnjara današnjice, koncerti, rasprave za "okruglim stolom", natjecanja, VIP gosti iznenađenja, te još mnogo toga su i više nego dovoljan razlog da ove godine svoje bubnjarske afinitete proširite na Croatia Drum Campu.

Tečaj počinje 30.08. i traje do 07.09.2014. i otvoren je za bubnjare svih dobi i uzrasta. Svim polaznicima tečaja je osiguran smještaj u Grožnjanu, gradu srednjevjekovne baštine udaljenom desetak minuta vožnje od Umaga i njegovih poznatih plaža. Grad je u neposrednoj blizini slovenske i talijanske granice, a od Venecije ga dijeli Jadransko more i sat vremena vožnje trajektom.

Prijave na tečaj su u tijeku. Registraciju možete obaviti na službenoj stranici kampa: http://croatiadrumcamp.com/.

Za sva pitanja i dodatne informacije pošaljite upit na: groznjan@gmail.com.

Kako bi stekli bolji dojam o kvaliteti predavača, predlažemo da pogledate jednog od ovogodišnjih učitelja kako koristi teoriju u praksi u linku ispod.

Ponesite svoje palice i "practice-padove" i dođite u Grožnjan!

http://www.youtube.com/watch?v=XDRhMJb92R0
sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni