Vije-sti

Krankšvester lansirali najbolji party uradak dosad

Krankšvester lansirali najbolji party uradak dosad

Osječki satirični hip hop dvojac Krankšvester izdao je novi album 'IV', najavljen singlovima 'Šta ti znaš o tome', 'Zli kurac' i 'Gaber' koji je nedvojbeno proglašavan megahitom ljeta s više od dva milijuna pogleda na Youtube kanalu.

Novi album broji ukupno 18 pjesama. Za svu glazbu, produkciju, mix i mastering zaslužan je Sett, dok tekstove zajedno potpisuju Sett i 3ki Stil. Na pojedinim pjesmama kao vokal gostuje Nera Mamić, dok je bas svirao Tin Arbutina, a bas i gitaru Stjepan Krznarić. Cover albuma napravio je Igor Dešić.

Poznati po namjerno vulgarnim i sarkastičnim tekstovima, a glazbeno balansirajući na margini pretjeranog i teatralnog uz evociranje žanrova plesne glazbe kao što su dance, happy harcore, dancehall, garage, ali i modernog trap zvuka, Krankšvester na novom izdanju koriste mnoštvo odsviranih elemenata i sampleova hitova iz prošlosti među kojima su se našli i oni Nirvane, Prodigyja, Nine Inch Nailsa, Pearl Jama, Marushe, Robin S, Tupaca, Tram 11, a inspiraciju su pronašli čak i u klasiku 'Ti si mi u mislima', Dine Dvornika.

Album je ogledalo naše duše, rađen je od početka ove godine. Ljubavne je tematike s naglaskom na vođenje ljubavi i profit od toga. Sadrži 18 svježih pjesama uz već poznate hitove kao što su 'Gaber', 'Zli Kurac' i 'Šta ti znaš o tome'. Produkciju je radio Sett, a tekstove njihovi roditelji. Od gostiju tu je Nera Mamić koja je svojim anđeoskim glasom unijela dozu magije u nekoliko pjesama. Krankšvester 4 je poklon svima za nadolazeće blagdane. - izjavio je 3ki Stil, polovica dvojca Krankšvester.

Popis pjesama:

1. Sve Je Otišlo U Kurac

2. Šveky Party

3. Šta Ti Znaš O Tome

4. Zli Kurac

5. Dubai Interlude

6. Dubai

7. Di Si Ti, Bog Te Jebo

8. Sve Bi, A Ne Bi

9. Zatresi Guz

10. Gaber

11. Kokain

12. Napokon

13. Šupčino

14. Pošalji Sliku

15. Smek Maj Pička

16. Retardirana

17. Na Koga Misliš

18. Ambicije Nakon Rada

 

Kao i prethodna izdanja, novi album kojeg opisuju svojim najvećim party uratkom dosad, ponudili su na besplatan download.


Download: https://www.dropbox.com/s/cfuxd1ad31ui4g9/KRANKSVESTER4.rar?dl=0

Youtube kanal: https://goo.gl/Gijk7J

Bandcamp: https://kranksvester.bandcamp.com/releases

Facebook: https://www.facebook.com/kranksvesterofficial/

 

Krankšvester je izvođač Dostave Zvuka. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni