Vije-sti

ONI predvode masnu repčugu na Good Vibrationsu

ONI predvode masnu repčugu na Good Vibrationsu

Nakon duge pauze Good Vibrations se ovu srijedu vraća u hip hop vode i premijerno u Vintage Industrial Bar dovodi rap grupu ONI! Uz njih će nastupit Gamacid i K.R.A.S.T., dok se nakon izvođača za tulum brinu momci iz kolektiva Blaw:Blaw.

ONI je rap grupa koju čine MC-i: Jantar, Kali i Scriptor, producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Nakon nekoliko godina zajedničkog djelovanja, 2011. godine oformljuju grupu i započinju rad na albumu. Album prvijenac “Lajtmotiv” izlazi 2015. godine, a najavljen je putem tri live sessiona, objavljenih na youtube kanalu grupe: Ludbreg session, Laginjina session i Gorice session. ONI svoj zvuk baziraju na utjecajima klasičnog hip-hopa od devedesetih naovamo, a u pjesmama dominiraju semplovi muzike iz filmova i ostalih tajnih izvora koje KolAK47 pomno selektira i na MPC-u, uz naglašene bubnjeve, vješto uklapa u prepoznatljivu cjelinu. MCji u vokalnom smislu ostaju dosljedni onome što su radili i na svojim prethodnim projektima.

Gamacid je rap duo kojeg su osnovali reper Želko (Fetbojsi/ACC) i producent AC3PO (Sinestet/HFF) 2014. godine. Tada izbacuju Gamacid EP kojeg možete poslušati putem Bandcamp profila benda.  Želko i Tripio trenutno rade na svom prvom albumu, koji bi trebao izaći krajem ove godine. Album su najavili singlovima Pink Panther i Reci Reci u suradnji s legendarnim beogradskim reperom Juiceom.

Kva3ch Rap All-Stars Team (K.R.A.S.T) je rap kolektiv s Kvatrića i Maksimira. Čine ga redom Djubre, Kali, Scriptor, Chelavy, Vargek Beatanga, Tibor, Jopa, Dj Katz & Chuck. Iza sebe imaju već dva zapažena singla „Prvo ročište“ i „Štafeta“, a ovo će im također biti prvi nastup u Vintage Industrial Baru.

BLAW:BLAW je tročlani kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom u okvirima rap/trap/bass glazbe. Uz to  veliki naglasak stavljaju i na vizualni aspekt svega što rade kako bi osigurali cjelokupno audiovizualno iskustvo i dali novu dimenziju glazbi i samom doživljaju.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni