Vije-sti

Juraj Jurlina -

Juraj Jurlina - "Znam što želim"

[caption id="attachment_4588" align="aligncenter" width="547"]Juraj Jurlina Juraj Jurlina[/caption]

Nakon više od godine dana pauze, Juraj Jurlina ostavlja iza sebe svoj album prvijenac Neki drugi svijet i dosadašnji prateći bend Off Duty, te izlazi s novom glazbom u radijski eter. Okružen ljudima koji razumiju njegovu viziju, nalazi se usred snimanja novog albuma. Singl "Znam što želim" uvelike pokazuje smjer u kojem se kreću.

 ''Nova pjesma 'Znam što želim' dosta je osobna. Krenuo sam ju pisati u trenucima nakon prekida jedne duže veze, a završio ju nešto kasnije. Većina ljudi zna za svakakve stvari koje prolaze kroz glavu u tom 'pokidanom' stanju i često sami nismo ni sposobni posložiti sve natrag na svoje mjesto. Ja sam imao sreću da sam tada upoznao osobu koja me izvukla iz tog ružnog mjesta i vratila mi pozitivnu energiju koja mi je nedostajala da bih shvatio što zapravo želim. Ona je sada moja djevojka i pjesma je posvećena njoj'', rekao je Juraj.

Spot je sniman na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu. Uz Juraja, Ivana i Johnnya, glavnu žensku ulogu utjelovila je mlada pjevačica Josipa Popović.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=i-8nh_LyKbA&feature=youtu.be[/embed]

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni