Vije-sti

Koncert Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli u Tvornici kulture rasprodan, nastup možete pratiti online!

photo: Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli, credit: Mare Milin

Koncert Vinka Ćemeraša & Talvi Tuuli u Tvornici kulture rasprodan, nastup možete pratiti online!

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli s nestrpljenjem čekaju svoj koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture 15. svibnja, a jednako tako reagirala je i njihova publika. Koncert je službeno rasprodan, no srećom po sve zaljubljenike u njihovu glazbu, nastup će se moći pratiti i putem live-streama!

Ulaznice za online koncert mogu se nabaviti u sustavu Eventim

Ljudi, koncert u Tvornici je rasprodan! Stvarno je lijepo reći ove riječi koje bude u nama ponos i sreću i mi jedva čekamo taj koncert, to stalno ponavljamo. Za sve one koji nisu stigli kupiti svoju ulaznicu za Tvornicu, i dalje mogu biti na koncertu putem live-streama. Vaša podrška nam neizmjerno puno znači i dat ćemo 200 posto od sebe - rekao je Vinko Ćemeraš.

Osim u Zagrebu, Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli najavili su i koncert u pulskom Kaštelu 27. lipnja, a ulaznice također možete nabaviti u sustavu Eventim. 

Vinko Ćemeraš & Talvi Tuuli su album prvijenac "Na putu" u izdanju Universal Music Hrvatska objavili u listopadu prošle godine. Pjesme "Pelin i med", "Samo da ti si tu", "Nauči me", "Dobro je" te "Zrno i pijesak" singlovi su kojima su pokorili domaće top liste, a ovaj sjajni bend može se pohvaliti i s dvije nominacije za glazbenu nagradu Porin. S albumom su nominirani u kategoriji „Najbolji album rock glazbe“, a dobili su i nominaciju u kategoriji „Novi izvođač godine“.

Koncerti u Zagrebu i Puli sufinancirani su putem natječaja “Jer svirati se mora“ provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija RH i Hrvatske glazbene unije.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni