Vije-sti

Side Project predstavlja novi spot za

Side Project predstavlja novi spot za "Liquid"

Sve popularniji dark-pop duo Side Project objavio je pjesmu "Liquid", drugi singl s hvaljenog albuma "Lonely Boys" objavljenog u prosincu prošle godine. Video spot ponovno potpisuje More Magnets produkcija s Filipom Filkovićem Philatzom i Renatom Lučić na čelu.

 

Pjesma se drži tematike albuma i govori o 'usamljenim dječacima' na drukčiji način od najavnog singla, na primjer: "You'll never be one of us, you'll never be lonely because you'll never need anyone to start with" savršeno opisuje poruku koju Side Project želi poslati dijeliću generacije koji bježi od osjećaja i zadovoljava se plićim 'užitcima'. Iako ovakva tematika možda zvuči teško, način na koji je pjesma dobila novu i svjetliju dimenziju je proširenje njihovog inače dark vizualnog identiteta na neonsku vhs razinu. U spotu se pojavljuje niz predstavnika ljudi s kojima se Side Project povezao na "Lonely Boys" razini. Cijela ekipa na snimanju pripremila nam je spontane i osvježavajuće vizualne stimulanse koji će nam svima uljepšati dolazak proljeća.

 

Koncertna promocija albuma "Lonely Boys" bit će u Tvornici kulture 23. ožujka. Album autorski potpisuje sam Side Project, a kao i prije, surađuju s Filipom Filkovićem Philatzom na spotovima i Coded Edgeom u dizajnerskom smislu. Naslovnicu albuma dizajnirali su koristeći ilustracije "usamljenih dječaka" Julije Sture i fotografiju Dore Šarić. Album donosi i sjajne suradnje poput one s Irenom Žilić na pjesmi "Would You" i povremene semplirane vokale Nikol Ćaćić (NLV).

 

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 35 kuna, dok će na dan upad biti 50 kuna.

 

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Dirty Old Shop, Tratinska 18

Rockmark, Berislavićeva 13

www.entrio.hr

 

Organizator koncerta je yem.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni