Vije-sti

Hexis, Cabal, Mrtex i Mališa Bahat u Attacku

Hexis, Cabal, Mrtex i Mališa Bahat u Attacku

Kraj se bliži. Sunce nas proždire, a tama napušta. #drugačijimetal se polako bliži kraju svoga prvog ciklusa i donosi moment slavlja uz blekerski hardcore, emotivan violence ili pak neugodan deathcore. Sprema se uistinu zajebana subota 17.6. u Attacku.

Hexis su danski black metalom opijeni hardkoraši. Njihove vražbine su nam već dobro poznate jer su momci konstanta, a to znači izdanje,svirke,nihilizam, kaos... Brzospori, čemerni i istovremeno blasfemični do bola. U Zagreb nam dolaze u sklopu maratonske turneje koja traje više od dva mjeseca. Još jednom svjedočimo kraju svijeta u režiji ovih razarača.

Cabal su također danci. Ipak ovdje nema toliko blastova koliko krajnje sporog deathcorea koji se sječe s djentom i natruhama black metala. Nije im strano ni zavijanje u pomalo crkvenim manirama, sve u duhu crnila i bezbožnog stava od kojega ovi mladići ne bježe.

Mališa Bahat je lokalna screamo mašina. Njihov zvuk je francuske škole, njihovi nastupi su maksimalna energija, a njihove pjesme su jednominutni izljevi emocija i bijesa. Rado viđeni urlici koje ćemo još jednom iznova ugostiti.

Мятеж iliti Mrtex stiži iz dalekog Portlanda, grada iz kojega nam često dolaze zajebani metal punk aktovi. Ovoga puta članovi YAPHETa KOTTO sviraju krajnje bezobrazan emo violence. Brže od ovoga teško da može, zato se jako veselimo emocionalnom razbijanju i pozivu na pobunu.

Mališa Bahat: 21.30 - 21.50
Mrtex: 22.00 - 22.30
Cabal: 22.45 - 23.20
Hexis: 23.30 - 0.15
Kraj: 02.00
Ulaznice po cijeni od 30.00 kn će se moći kupiti na ulazu kluba.

Filip Bušić
Filip Bušić

Osnivač portala, urednik, fotograf, novinar, - "Where words fail, music speaks."