Vije-sti

Helem nejse predstavili novi koncept radijske emisije i do suza nasmijali regiju!

Helem nejse predstavili novi koncept radijske emisije i do suza nasmijali regiju!

Sarajevska hip hop senzacija predstavila je novi format “Helem nejse radio showa” kojeg je sinoć uživo pratilo nekoliko tisuća oduševljenih gledatelja diljem regije!

Nakon uspješne ljetne turneje na kojoj su promovirali album “Pola čovjek, pola jedan”, koja ih je odvela na sve najvažnije glazbene događaje u regiji, kao što su Exit Festival, Ferragosto JAM, CMC 200 Slavonija Fest, OK Fest i drugi, vratili su se u studio i predstavili novu sezonu, sada već kultne, radijske emisije koja će se u šestoj sezoni emitirati u video formatu.

Emisiju “pod video nadzorom”, kako sami u šali kažu, možete pratiti na novoj službenoj web stranici www.helemnejse.ba te preko njihovih kanala na društvenim mrežama (Facebook, YouTube, Instagram…).

 

 

U prvoj su epizodi ugostili poznatog bosanskohercegovačkog scenarista Feđu Isovića, autora uspješnih humorističnih serija kao što su “Lud, zbunjen, normalan”, “Kriza” “Konak kod Hilmlije”, “Ne diraj mi mamu” te filma “Halimin put”. Kako je tema emisije bila “smijeh” osvrnuli su se na najbolje trenutke spomenutih serija, te otkrili nekoliko pojedinosti i anegdota o nastanku i popularizaciji lika Izeta Fazlinovića, pritom nasmijavši tisuće oduševljenih gledatelja diljem regije.

Gost je bio i poznati “sit-down” komičar, Jasmin Džemiđić, osoba s invaliditetom koja ruši granice i barijere, često šaleći se na vlastiti račun, zalažući se pritom za bolja prava i mogućnosti osoba s invaliditetom u BIH, na što su na prepoznatljiv način ukazali i u ovotjednoj emisiji.

Predstavili su poznate rubrike u novom, video formatu od kojih se najviše istaknula animirana verzija “Bruce, Brace, Brude i Brade”, svojevrsne sarajevske verzije popularne animirane serije South Park.

Uz prepoznatljiv humor zbog kojeg ih mnogi nazivaju legitimnim nasljednicima “Nadrealista”, donose i dozu satire te kritički osvrt na društvenu svakodnevicu regije, u sklopu rubrike “Vijesti Zečje usnice” koja je u video verziji odmah prikupila još veće simpatije mnogih pratitelja.

Helem nejse radio show možete pratiti svake nedjelje od 22 h na www.helemnejse.ba ili preko njihovog službenog YouTube kanala. Na novoj web stranici nalaze se sve informacije o ovom kolektivu, njihovim projektima, ali i odabir najboljih emisija prethodnih pet sezona.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni