Vije-sti

Goran Bare & Majke uskoro u Zagrebu

Goran Bare & Majke uskoro u Zagrebu

Rock spektakl će legenda hrvatskog rocka sa svojim bendom pred Zagrepčanima izvesti 30. rujna u Košarkaškom centru Dražen Petrović.

Karlovac, Split, Osijek, a sada i Zagreb gradovi su u kojima je i u kojima će poznati rokeri stati pred tisuće fanova, ljubitelja rocka i dobre glazbe.

Popularan rock bend obožava svirati uživo, a ta osebujna sinergija koju godinama održavaju sa svojom publikom, a posebno zagrebačkom predstavlja njihovu moć. Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i opravdano tu titulu nose već desetljećima.  

„Sam izlazak na binu je za mene toliko moćna stvar! Neki ljudi bježe, a ja nikad nisam imao tremu. Jedva čekam da izađem na binu i kažem – Dobra večer!“ , govori Goran Bare.

Zagrebačka publika uživat će u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te mnogi drugi.

Veliko zadovoljstvo stvori se svaki puta kod poznatih rokera kada stanu na zagrebačku pozornicu. Dobar rock i puno pozitivne atmosfere očekuje Zagreb 30. rujna! 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni