Vije-sti

Goran Bare & Majke uskoro u Areni Zagreb

photo: Goran Bare, credit: Filip Bušić

Goran Bare & Majke uskoro u Areni Zagreb

Potvrđena je nova lokacija i novi datum za koncert Goran Bare & Majke! Zagrebački koncert održat će se 22.12.2023. godine u Areni Zagreb nakon što je zbog sigurnosnih i tehničkih razloga isti odgođen u Košarkaškom centru Dražen Petrović. Rock turneja legende hrvatskog rocka tako se nastavlja, a najveći koncert turneje održat će se upravo u najvećoj sportskoj areni u Hrvatskoj.

Popularan rock bend obožava svirati uživo, a ta osebujna sinergija koju godinama održavaju sa svojom publikom, a posebno zagrebačkom predstavlja njihovu moć. Goran Bare & Majke rock su legende ovih prostora i opravdano tu titulu nose već desetljećima.  

Zagrebačka publika uživat će u najvećim hitovima ove rock grupe kao što su “Budi ponosan”, “Mene ne zanima”, “Mršavi pas”, „Teške boje“, „Vrijeme je da se krene“ te mnogi drugi.

Veliko zadovoljstvo stvori se svaki puta kod poznatih rokera kada stanu na zagrebačku pozornicu. Dobar rock očekuje Zagreb 22. prosinca!

 

Važna napomena kupcima karata:

Sve ulaznice kupljene za koncert u Košarkaškom centru Dražen Petrović vrijede za Arenu Zagreb. Također, cijena ulaznica za Arenu Zagreb ostaje ista kao što je bila za KC Dražen Petrović.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni